Cornel Ilie (VUNK) şi-a scris visul negru pe alb

Publicat pe

Trupa VUNK va face Inconjurul lumii' in cautare de visuri scrise negru pe alb, pe hartie. Turneul acustic care va cuprinde 18 orase din tara porneste de la ideea ca Romania nu este o tara, ci o lume pe care trupa VUNK isi doreste sa o descopere in cele mai frumoase aspecte ale sale prin fiecare spectator care va intra in lumea lor.

 

vunk1

Fiecare persoana care ne asculta muzica este importanta pentru noi, ne dorim sa-i cunoastem pe fiecare dintre cei care vor veni la concertele noastre Inconjurul lumii' si cand spun fiecare', vorbesc la modul cel mai sincer si concret. Cred ca cel mai profund mod de a cunoaste pe cineva este sa-i cunosti visul, asa ca noi ne dorim sa citim si sa colectionam visurile scrise pe hartie, negru pe alb, ale fiecarui om care vine la concertele noastre', povesteste Cornel Ilie, liderul trupei VUNK care isi doreste sa fie astfel cel mai mare colectionar de visuri' din lumea numita Romania.

 

Fiecare spectator al concertelor VUNK din cele 18 orase va primi la intrarea in sala de spectacole o hartie pe care va fi scris #visulmeueste si un creion cu care sa completeze care este visul sau. Odata completata, hartia ce va purta cu ea visul fiecarui spectator va ajunge la trupa VUNK: Abia astept sa ne intoarcem acasa cu o valiza plina de visuri care odata asternute pe hartie au toate sansele sa se si implineasca', spune Cornel care are planuri mari pe care le va dezvalui in curand cu uriasa colectie de visuri stranse Inconjurul lumii'.

 

vis1

 

Cornel Ilie isi marturiseste visul in speranta ca el se va implini, dar si ca va fi un exemplu pentru toti spectatorii care vor participa la turneul Inconjurul lumii'. #visulmeueste sa scriu un musical', scrie Cornel Ilie negru pe alb pe o partitura muzicala. Imi traiesc deja unul dintre cele mai mari visuri: sa am libertatea de a face muzica, de a trai prin ea, din ea, pentru ea. Anul acesta vreau sa-mi implinesc un alt vis, acela de a scrie un musical, pentru ca este un gen de spectacol in care ma regasesc foarte tare si pe care imi doresc foarte mult sa il traiesc pe viu', isi explica dorinta Cornel Ilie. Visurile le luam cu noi peste tot, sunt la noi mereu, in minte si in suflet, nu ocupa alt loc, ci necesita doar dorinta si noroc pentru a fi implinite', crede artistul.

 

Mai multe detalii despre turneu sunt disponibile pe pagina oficiala de Facebook a trupei (https://www.facebook.com/VunkOfficial)

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter