Vedete care au cunoscut eşecul înainte de a fi celebre

Publicat pe

Pentru unele staruri a fost nevoie de mai multe încercari înainte de a ajunge pe culmile succesului. Beyonce, Oprah sau Oliver Stone au trebuit să dea dovadă de o voinţă de fier. Iar străduinţa lor nu a rămas nerăsplătită.

 

Beyonce este astăzi una dintre artistele cel mai bine plătite, formând alături de Jay-Z cel mai puternic cuplu din showbiz. Lucrurile nu parea să-i fie atât de favorabile copilei de 12 ani care alături de trupa ei, Girls Tyme, a eşuat la concursul Star Search.

 

La 22 de ani, Oprah nu părea să aibă prea multe şanse în televiziune, prestaţia sa nereuşind să se ridice la nivelul aşteptărilor şi să aducă prea multă audienţă. Din fericire, a fost mutată la un show de dimineaţă unde şi-a găsit adevăratul drum şi l-a cunoscut pe Gayle King care avea avea să devină producătorul show-ului The Oprah Magazine. La 7 ani distanţă dupa acest eşec, Oprah ajungea la Chicago şi începea o carieră strălucită în televiziune derulată pe parcursul a 25 de ani.

 

J.K. Rowling este astăzi milionară şi autoarea uneia dintre cele trei cărţi cel mai bine vândute. Este vorba de Harry Potter, romanul care a reuşit să-i schimbe viaţa acestei tinere mame divorţate şi aflată, pe deasupra, şi şomera.

 

Oliver Stone a renunţat la Universitatea Yale pentru a scrie un roman. Acesta a fost prost primit, iar Stone a luat drumul Vietnamului pentru a preda engleza. Participarea la războiul din această ţară a fost o experienţă decicisivă, Stone reuşind ulterior să-şi construiască ulterior o carieră strălucită ca regizor şi să câştige 3 Premii Oscar.

 

Steven Spielberg a încercat să se înscrie de 3 ori la University of Southern California School of Theater, Film and Television, de fiecare dată fiind refuzat. A făcut o altă şcoală, însă nu şi-a luat diploma decât după 35 de ani în semn de mulţumire pentru părinţii săi care i-au facilitat înscrierea la cursuri şi ca un exemplu pentru tinerii care trebuie să-şi termine studiile.

 

Trupa Beatles a trebuit să treacă peste decizia primei lor case de discuri care susţinea că muzica lor nu este iubită de nimeni, iar chitara este „so passe'. Făra viitor în showbiz, astfel suna verdictul dat de Decca Recording Studios.

 

Despre Fred Asiare, directorul MGM care i-a văzut prima proba a spus ca nu ştie să joace şi să cânte şi, pe deasupra, îşi pierde şi părul. Ştie doar să danseze puţin, a continuat directorul. Peste ani, Fred Asiare şi-a înrămat aceste vorbe şi a agăţat tabloul pe unul dintre pereţii vilei lui din Beverly Hills ca să-şi amintească de unde a plecat.

 

În 1954, Elvis Presley nu părea să aibă vreu viitor în muzică, cel puţin după părerea lui Jimmy Denny, director la Grand Ole Opry. „Nu o să ajungi nicăieri. Ar fi bine să te întorci să conduci camioane', l-a sfătuit acesta. Elvis avea însă alte planuri, precum acela de a deveni al doilea cel mai bine vândut artist al tuturor timpurilor.

 

Walt Disney a fost concediat de directorul unui ziar pentru că nu avea imaginaţie sau idei bune. Avea să-şi deschidă primul studio de animaţie de la Hollywood, în garajul unchiului lui, iar succesul nu s-a lăsat prea mult aşteptat.

 

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter