Cum să-ți crești în câțiva pași energia pozitivă. Curățenia de Paște începe din interiorul nostru

Publicat pe

Auzim spunându-se mereu că frumusețea vine din interior, iar pacea și liniștea din casă sunt date de starea celui/celor care locuiesc în ea. Dar cum vin toate acestea? Cum se întâmplă? Noi putem oare controla, declanșa și schimba vibrația noastră și a locului? Da, putem! Ca să ai Sărbători frumoase nu-ți trebuie nenumărate și sofisticate feluri de mâncare, ci să ai o stare sufletească bună.

Ideea că totul începe din interior este perfect valabilă și așa va rămâne pe veci. Reușim asta prin iertarea și pacea sinelui nostru și creșterea energiei pozitive.

„Cu iertarea, teoretic, știm cum se face. Știm și că, dacă procesul este autentic, real, ea duce la pacea sinelui. Iată însă ce să faci ca să îți crești energia pozitivă, o etapă importantă în transformarea noastră a tuturor. Te avertizez, acest lucru nu se realizează ușor, ba din contră!

 

 

Oamenii tind să facă compromisuri, să stea lângă alții sau prinși în situații toxice, din diverse motive. Însă, fix motivele acelea îi țin în spate. Cum ar veni, există anumite sentimente de vină sau diferite motive care te țin blocat iar tu, aparent, prin ruptură, crezi că vei avea de pierdut. Îndrăznește să spui ce nu-ți place și să schimbi lucrul acesta! Este primul pas spre evoluția ta și, dacă vei combina etapa cu lecturi și practici de dezvoltarea persoanală, se va sesiza o transformare majoră la tine. Pentru că viața îi premiază pe cei curajoși și îi îndrumă atunci când alegerea făcută de ei este cea corectă.

Cum știi care sunt acele persoane? Simplu! Fii atentă la ceea ce simți când ești în preajma lor sau ce situații s-au creat în trecut din cauza sau datorită lor. Noi avem puterea să sesizăm când o persoană ne face rău energetic. Întrebarea este: ce te ține legat de ea și de ce nu te desprinzi? Vezi, mingea este la tine!”, a declarat pentru VIVA! astrologul Roxana Lușneac.

O altă fază a pregătirilor de Sărbători este cea a milosteniilor și împărțitului, a ajutorului oferit celor mai puțin norocoși. Dă din tot sufletul și mulțumește că ai de unde!

Etapa curățeniei în casă urmează abia acum. Ea implică curățenia practică și aruncarea hainele vechi care nu își mai au rostul. Dacă nu ai purtat un anumit articol vestimentar în ultimul an, scapă de el! Este limpede că poți să trăiești și fără.

„Renunță la hainele pe care le-ai purtat sau care îți amintesc de anumite evenimente dureroase din viața ta: o înmormântare, divorț, spital, perioada în care nu aveai un loc de muncă stabil. Aruncă și rochia pe care ai purtat-o când ai primit vestea unui deces, când te-ai certat sau despărțit, de cineva sau obiecte vestimentare dăruite de persoanele care nu îți plac”, susține atrologul.

În casă, nu este indicat să păstrezi cadouri sau lucruri care nu îți fac plăcere

Chiar dacă, probabil, va fi nevoie să dai o explicație pentru dispariția lor, mai bine scapă de ele decât să încarce negativ locul.

„Majoritatea oamenilor sunt prinși în sentimente de frică, de aceea își găsesc false motive de a rămâne sau de a pleca undeva. Cea mai bună variantă a ta ca om o atingi atunci când scapi de falsele justificări și îți asumi propriile fapte, decizii. Îți asumi viața pe care vrei să o duci.

Îți asumi casa ta, hainele tale, deciziile și oamenii cu care petreci timp, pe cine vizitezi de Sărbători și pe cine nu, ce faci și ce nu vrei să faci.

Altfel, dacă vei continua să faci lucruri împotriva voinței tale nu vei fi decât un alt om dintre cei mulți, care își caută liniștea în exterior și în ceilalți, când totul se află, de fapt, în el. Un om guvernat de nemulțumiri și frici.

 

Spor la pregătiri și curățenie în viață!”, ne sfătuiește astrologul Roxana Lușneac.

 

Pe Roxana Lușneac Cioriceanu o găsiți pe Roxana Lusneac – Vedic Astrology for a better life

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter