Roxana Voloșeniuc, redactor-șef ELLE, își prezintă garderoba la ELLE on TV

Publicat pe

Duminică, la ELLE on TV, Roxana Voloseniuc își deschide ușile dulapului personal pentru ca tu să îi descoperi garderoba cu rochii vintage și piese clasice, dar moderne.

De asemenea, ai ocazia să urmărești culisele ședinței foto ELLE desfășurată la Paris – o adevărată experiență memorabilă, a cărei protagonistă este Caro Daur, o vedetă urmărită de aproape 2 milioane de oameni pe social media, pe care o regăsiți și în paginile ediției de Mai a revistei.

Alina Eremia este invitata rubricii „ELLE nu tace” și ambasadoarea „Ora de net', un program al organizației Salvați copiii!, care promovează utilizarea Internetului într-un mod sigur de către elevi. Dacă ești părinte, urmărește fenomenul de bullying, care are consecințe pe termen lung, și fii atent la copilul tău!

Dacă îți place să te machiezi, însă ești adepta unui look natural, deloc încărcat, află tot din emisiunea ELLE on TV cum poți să creezi un machiaj proaspăt, care să dea impresia că de-abia porți vreo urmă de fard pe față.

Așadar, vă invităm să urmăriți emisiunea duminică, începând cu ora 14:30, pentru că suntem siguri că vă vor inspira toate informațiile pregătite de echipa ELLE România.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter