(P) Delta Dunării, destinația de văzut în acest sezon!

Publicat pe

Ținut unic în Europa, Delta Dunării este una dintre destinațiile de top ale României, pe care trebuie să o descoperi neapărat în acest sezon. Bucură-te de frumusețile uluitoare pe care le găzduiește, departe de agitația orașelor aglomerate, într-un paradis desăvârșit care te va cuceri de la prima vedere.

 

Invitație la relaxare în mijlocul naturii

 

Hotelul Gulliver Delta Resort este cel mai bun exemplu de reușită în materie de îmbinare a naturii cu turismul, care își așteaptă oaspeții într-o oază de relaxare, ocrotind în același timp împrejurimile, pentru respectul față de natură este nelipsit din aceste locuri. Întins pe o suprafață de 10.000 mp, în mijlocul unei grădini de verdeață, resortul este locul ideal în care să te bucuri în liniște de vacanță, precum și un bun punct de plecare în excursii interesante.

 

Gulliver Delta Resort este amplasat pe insulița Uzlina, la confluența dintre canalul Uzlina și brațul Sf. Gheorghe, îți oferă șansa de a admira frumusețile uluitoare ale împrejurimilor și chiar de a le explora pe îndelete. Pontoanele hotelului sunt ideale nu doar pentru a admira priveliștea plină de culoare, dar și pentru pescuit, atât pentru pasionați, cât și pentru cei care doresc să se bucure de o experiență inedită.

 

Purtat de valurile Dunării

Delta Dunării este cunoscută ca fiind un plai mioritic unic, cea mai bine conservată dintre deltele europene, apreciată unanim la nivel mondial, mai ales după ce a fost inclusă în Patrimoniul Mondial al UNESCO. Pornește într-o aventură cu barca și descoperă cele mai frumoase locuri din zonă, precum Sfântu Gheorghe, pădurile Letea sau Caraorman și lacurile Roșu, Isac sau Potcoava.

 

Rezervațiile naturale ale Deltei ascund o vegetație impresionantă, ce include stuf, papură sau salcie pitică, precum și peste 360 de specii de păsări impresionante. Acesta este și motivul pentru care una dintre activitățile preferate ale celor care vizitează Delta Dunării este aceea de birdwatching, care îți oferă ocazia de a admira specii uluitoare de păsări, mai ales că aici se găsește cea mai mare comunitate de pelicani din Europa, dar și specii pe cale de dispariție, precum cormoranii mici, egretele albe sau gâștele cu pieptul roșu.

 

De Geanina Ichim

Oferta Speciala Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

Weekend in Delta pentru toti romanii 4 zile

*Tarife de la 488 lei/persoana, date de plecare: 25.05; 05.06; 08.06.

*Tarife de la 594 lei/persoana, date de plecare: 15.06; 22.06; 29.06.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare conform programului ales (demipensiune/ pensiune completa/all inclusive tip bufet), transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter