Din New York, direct la București. Bianca Linta sau "Ioana d’Arc din viitor" a cucerit publicul

Publicat pe

Bianca Linta a trăit în Statele Unite ale Americii, dar s-a întors în România, unde a cucerit publicul care frecventează cluburile, localurile sau evenimentele speciale. Artista a mixat chiar și la radio. 

Artista s-a născut în România, dar a plecat împreună cu familia în copilărie în Statele Unite, la New York. A început să mixeze şi să compună la 20 de ani şi a fost descrisă de presa americană ca 'Ioana dArc din viitor'. Bianca Linta a mixat în numeroase cluburi şi festivaluri din SUA, alături de MYNC, Max Vangeli, Crystal Waters, Bro Safari, MakJ, DVBBS, Gareth Emery, The Crystal Method și alții.

Muzica ei e cunoscută și peste hotare, și în România, unde a lansat piese atât alături de labeluri românești, cât și proiecte independente fără case de discuri.

Un nou concept de evenimente în România

Bianca Linta s-a hotărât să lanseze un nou proiect în România, un concept de evenimente, alături de Mirela Munteanu, public relations specialist. Evenimentele Power Brunch' sunt un statement asupra gândirii outside the box și încurajării evenimentelor de tip socializing & networking.

Acestea reprezintă o călătorie senzorială și aduc acel je ne se quoi' petrecerilor din România. Mixul între meniul variat de brunch, locațiile exclusiviste, muzică fresh cu armonii de vioara(R&B tunes, house, deep house) și petrecerile pe zi crează un boost perfect de energie. „Ne-am dorit să facem un alt tip de evenimente în care oamenii să se destindă, să fie relaxați, ne-am dorit să creem o comunitate.”

Fiecare petrecere spune o poveste și te plasează într-un anumit oraș, cu un anumit dresscode și un anumit vibe.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter