eJobs recomandă: Concertul Extraordinar de Anul Nou

Publicat pe

Așa cum la Viena se sărbătorește sosirea noului an cu celebrul concert de valsuri, la București vom celebra primele zile de ianuarie cu un concert extraordinar cu bijuterii muzicale romantice.

 

Începe anul 2017 cu stil, eleganţă şi delicii muzicale. Fundaţia Calea Victoriei deschide sezonul muzical din 2017 cu cea de-a patra ediţie a Concertului Extraordinar de Anul Nou, ce va avea loc pe 5 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Radio.

 

Programul serii include un repertoriu îndrăgit în întreaga lume: suitele „Spărgătorul de nuci', de P. I. Ceaikovski şi „Şeherazada', de N. Rimski-Korsakov. Cele două capodopere, nelipsite din repertoriul marilor orchestre ale lumii, te vor încânta în această seară de sărbătoare. Concertul cu o durată de peste 2 ore, va fi susținut de celebrul dirijor Tiberiu Soare și de Symphactory Orchestra, într-o formulă impresionantă de 72 de muzicieni. Înainte de fiecare compoziție, Tiberiu Soare va povesti publicului despre istoria celor două capodopere, pentru a le oferi tuturor celor prezenți ocazia de a păși într-un univers de poveste.

 

Vezi continuarea AICI

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter