Ellen DeGeneres – Cu ochii în lacrimi când Barack Obama i-a oferit Medalia Libertăţii

Publicat pe

Prezentatoarea Ellen DeGeneres se află printre ulimele personalităţi premiate de preşedintele Barack Obama cu Medalia Prezidenţială a Libertaţii, cea mai înaltă distincţie civilă din SUA, în timpul mandatului său la Casa Albă.

 

Alături de Ellen, Obama i-a mai premiat pe actorii Robet DeNiro, Robert Redford şi Tom Hanks, onorându-i astfel pe americanii extraordinari care au ridicat moralul naţiunii americane.

 

Ellen DeGeneres a primit medalia cu ochii în lacrimi, mai ales că Barack Obama a reuşit să-i facă una dintre cele mai frumoase caracterizări:

 

ellen2

 

„În cariera sa de trei decenii, Ellen DeGeneres a ridicat spiritele noastre și a adus bucurie în viața noastră ca un comedian, actor și vedetă de televiziune.

Cu fiecare rol, ea ne amintește că trebuie să fim buni unii cu alții și trebuie să tratăm oamenii așa cum fiecare dintre noi vrea să fie tratat. În momentele cruciale, curajul și sinceritatea ei au ajutat la schimbarea minților și inimilor a milioane de americani, accelerând unitatea națiunii noastre, egalitatea și toleranţa.

„Ellen DeGeneres a arătat mereu că o singură persoană poate face lumea mult mai amuzantă, mai deschisă, un loc mai primitor, în timp ce noi ne confruntăm cu greutăţile vieţii.”

 

Medalia libertăţii este acordată în fiecare an unor personalităţi care s-au remarcat prin acţiunile lor de promovare a interesolor Statelor Unite, a păcii mondiale sau a culturii americane. Anul acesta, Barack Obama i-a mai premiat pe Bill Gates, Michael Jordan, Diana Ross, Bruce Springsteen.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter