Escapadă romantică în stațiunea Constantin și Elena

Publicat pe

Cele mai frumoase amintiri rămân, cu siguranță, clipele petrecute alături de partenerul tău, iar plăcutele plimbări pe plajă sub clar de lună sau cina la lumina lumânărilor vor întregi un peisaj de poveste, care va rămâne întipărit pentru totdeauna în mințile voastre.

 

viva.Constantin si Elena1

 

Dacă vă surâde ideea de a evada din cotidian, sunteți dornici de câteva clipe de relaxare pe un tărâm cu caracter exotic, dar nu vreți să vă depărtați foarte mult de casă, atunci stațiunea Constantin și Elena poate fi cea mai inspirată alegere. Peisajele par pictate de cele mai dibace mâini, construcțiile grațioase străbat linia de orizont, plajele cu nisip fin ca mătasea scăldate de cele mai spumoase valuri, precum șampania, iar oamenii, oamenii sunt de poveste… Totul este delicat aici, chiar dacă stațiunea emană caracter de la construcțiile istorice pe care le adăpostește și care au rezista timpurilor moderne.

 

Golfulețele cu plaje intime și parcurile brodate de vegetație luxuriantă sunt locurile cele mai de preț ale acestei stațiuni, mai ales dacă ești dornic de relaxare. Iar dacă iubești natura, o poți îmbrățișa cu adevărat și o poți privi în toată splendoarea ei, pentru că stațiunea este colorată cu zeci de specii de plante parfumate și păduri de conifere.

 

O plimbare pe aleile presărate cu trandafiri din Grădina Botanică, va fi ceva memorabil. Deși nu este foarte mare, zona este căptușită cu o mulțime de statuete, bănci de lemn, mici iazuri, vegetație luxuriantă, iar cireașa de pe tort este priveliștea fără egal ascupra mării de un albastru cobalt.

 

Constantin si Elena poate deveni un adevărat sanctuar de relaxare… pe lângă zonele idilice care te cuceresc instantaneu, păstrează și amprentele vechilor civilizații care au stăpânit așezarea de-a lungul vremii. Destinația bulgărească se mândrește cu ale sale case medievale zidite cu pietre brute și așezăminte de cult care vorbesc despre istoria frumoasei stațiuni.

 

de Mădălina Isar

 

Sejur Constantin și Elena http://sejur.besttourism.ro/Bulgaria/Constantin-si-Elena/43252/sejur-Constantin-si-Elena-Hotel-Dolphin/286462.html

 

Hotel Dolphin 4*- de la 195 euro/persoana, 7 nopți de cazare cu premium all inclusive, transport individual, asistență turistică. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter