Un nou premiu pentru filmul „Cel Ales”

Publicat pe

CEL ALES', în regia lui Cristian Comeagă este unul din cele zece filme cărora le-a fost acordată distincția Rising Star Award' în competiției Canada International Film Festival 2015.

 

Cel ales - poster Grand Cinema1

 

După cele 4 premii obținute la Los Angeles Cinema Festival of Hollywood, printre care premiul pentru cel mai bun film narativ și premiul pentru cea mai bună regie, după includerea în selecția festivalului de la Tiburon și participarea la North Hollywood Cinefest, distincția obținută la Vancouver este a patra ocazie în care CEL ALES' e remarcat pe continentul nord-american.

 

Dur și tensionat, filmul e presărat cu note comice, dar și cu accente tragice. Povestea are și o marcată conotație politică, acuzând răspicat existența unui grup de interese ocult, mai secret și mai puternic decât temuta Securitate, o cupola' care, în opinia autorului, a controlat, controlează și va controla vietile tuturor'.

 

Protagonistul filmului este Bogdan Stanoevici, care interpretează un personaj ce evoluează pe parcursul a mai mult de trei decenii, de la absolvirea liceului până în pragul senectuții. Alături de el, în alte roluri principale apar Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu și Olimpia Melinte.

 

Lungmetrajul in regia lui Cristian Comeaga care va rula din 24 aprilie in cinematografele din Bucuresti si din tara.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=J7BWEs8kWAY[/youtube]

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter