Evadează în Delta Dunării în 2020!

Publicat pe

Aventuri în mijlocul sălbăticiei, cu degustări de borș pe malul apei, pescuit în zorii zilei, drumeții în păduri de nisip, plimbări cu lotca printr-un labirint de canale și sesiuni inspirate de observare a păsărilor? Paleta de activități în Delta Dunării este ofertantă, iar o vacanță în acest ținut pitoresc, departe de tot ceea ce înseamnă aglomerație urbană, este de neratat!

Dacă nu ai reușit încă să descoperi cea mai bine conservată deltă europeană, îți poți face acum planuri pentru o vacanță în 2020, prilej excelent să te bucuri aici de tot ce înseamnă viața tradițională, natură și liniște!

Plătești o zi cu all inclusive și stai tot sejurul!

Gulliver Delta Resort 4 Murighiol a pregătit reduceri Early Booking de până la 65% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți, dar vine și cu o noutate turistică pentru 2020: cazare în bungalowri de lux! Pachetele includ 3 sau 4 nopți de cazare în bungalow 3* sau în corpul central 4✿, la tarife începând de la 399 lei/persoană – valabil prin programul „Plătești o zi și stai tot sejurul'.

Inspirat din vechile conace lipovenești, Gulliver Delta Resort 4✿ este locul ideal unde să pătrunzi în atmosfera tipic lipovenească, dar în același timp să te bucuri de facilități moderne. Amplasat idilic pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, complexul dispune de o piscină înconjurată de bungalowri noi (dotate cu baie proprie și amenajate în stil tradițional), ponton de pescuit și loc de joacă pentru copii.

Cu barca în muzeul biodiversității

Delta Dunării îți rezervă experiențe unice de vacanță, iar un astfel de loc este perfect pentru turistul care își propune să petreacă ore bune în natură… Pornește cu barca prin labirintul de lacuri și canale brodate de papură și rogoz, fotografiază nuferii și lotușii în plină floare, pelicanii, egretele și lebedele ce se ascund de oameni printre plaurii acoperiți de stuf, iar la finalul zilei delectează-te cu cele mai spectaculoase apusuri ce îmbracă ținutul în nuanțe diafane de portocaliu.

O escapadă de jumătate de zi cu plecare din Murighiol, străbătând cu barca lacurile Uzlina, Isac și canalele Litcov și Magearu, îți descoperă locul supranumit Jungla României – Pădurea Letea. Un tărâm de legendă cu dune de nisip înalte de până la 15 metri, stejari vechi de sute de ani, lianele grecești și orhidee sălbatice, toate compun peisaje desprinse cu adevărat din locurile exotice.

Delta Dunării este locul unde vei găsi cele mai frumoase plaje sălbatice de la Marea Neagră. Sfântu Gheorghe, micul sat lipovenesc aflat la locul unde Dunărea se varsă în mare, te așteaptă cu o atmosferă tihnită, bucate tradiționale gătite pe malul apei, nisipuri fine și localnici primitori dornici să-ți împărtășească nenumărate povești pescărești.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

  • Delta Seniori 3 noptitarife de la 399 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter