Exclusiv UNICA. Primele imagini cu bebelușul Melaniei Medeleanu, Radu Petru

După o sarcină secretă, despre care nu a dezvăluit niciun detaliu, pentru că a vrut să se bucure pe deplin de ea, Melania Medeleanu a devenit mămică pentru prima oară, la începutul acestui an. Acum, în exclusivitate pentru revista UNICA, ea l-a prezentat pe fiul ei, Radu Petru.

La 41 de ani, Melania Medeleanu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. De când a devenit mamă, fondatoarea MagiCAMP se bucură de momente magice alături de Radu Petru, băiețelul pe care și l-a dorit dintotdeauna.

Exclusiv pentru revista UNICA, Melania a acceptat să povestească totul despre această nouă etapă din viața ei, cu bucuria și entuziasmul unei proaspete mămici.

Ce a simțit atunci când a aflat că va deveni mamă, după o lungă perioadă în care și-a dorit acest lucru, ce a declarat despre tatăl copilului, cum a trăit experiența sarcinii sau cum i s-a schimbat viața odată cu venirea pe lume a lui Radu Petru veți putea citi în numărul de iunie al revistei Unica, de azi pe piață. Mai multe detalii, dar și primele poze cu Radu Petru, AICI.

Pictorialul cu Melania Medeleanu și fiul ei, Radu Petru, a fost realizat de Alex Gâlmeanu. Toate fotografiile au fost făcute cu telefonul Huawei P30 Pro.

În ediția de iunie, o parte din tirajul revistei Unica are inserat un cadou special – o apă termală Ivatherm, la prețul de 16,90 lei (revista + produs cosmetic).

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro