Expozitie de masti venetiene la Muzeul Taranului Roman

Publicat pe

In perioada 18 – 28 februarie, la Muzeul National al Taranului Roman, Sala Foaier, este deschisa expozitia colectiva de fotografie „Masti la Venetia'.

 Afis_Masti la Venetia

 

Expozitia prezinta circa saizeci de fotografii de Renato Fornaseri, Gianni Avеsani, Dino Bacciolo, Renato Greco, Davide Toffanin, Alessandro Zanchini, Giuseppe Martini si ne arata lumea fascinanta a Carnavalului de la Venetia, unde fantezia, culorile, bucuria si placerea vietii sunt traite la maxim.

foto1

Mastile si vesmintele fastuoase ne rapesc identitatea, dar, in acelasi timp, ne dau tuturor posibilitatea de a fi protagonisti. Acesta este de fapt adevaratul sens al Carnavalului, o sarbatoare comuna, in care fiecare se integreaza in mod spontan si contribuie la buna dispozitie si la atmosfera multicolora.

 

In cadrul acestei expozitii, Institutul Italian de Cultura organizeaza joi, 21 februarie 2013, la ora 19.00 o petrecere de carnaval care isi propune sa reproduca atmosfera de veselie traita in aceasta perioada in multe piete din Italia. Vom putea sa observam imagini artistice care ne vor conduce in pietele sau pe aleile venetiene, dar si sa ascultam muzica de Vivaldi, Albinoni, Benedetto Marcello si alti compozitori venetieni, sa admiram spectacolul oferit de artisti de strada si de acrobati si, in fine, sa degustam dulciuri tipice pentru carnaval din diferite regiuni italiene. Intrarea este gratuita si deschisa tuturor celor care au chef de distractie.

 

foto2

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter