„Domestic”, o comedie dulce-amaruie, la cinema din 22 martie

Publicat pe

Din 22 martie 2013, comedia lui  Adrian Sitaru, „Domestic', le va raspunde curiosilor la intrebarea „Ce gust are dragostea preparata la cuptor?'. Al treilea lungmetraj al lui Adrian Sitaru vorbeste despre un fel de Arca a lui Noe pe verticala, asezata pe etajele unui bloc in care vecinii si animalele lor dezvolta legaturi complicate care, de cele mai multe ori, sfarsesc fie in suc propriu, fie in sange. 

 

Poster oficial Domestic

 

„Mi-am dorit un film simplu, amuzant, dar si emotionant. Inspirat in mare masura din copilarie, filmul se bazeaza pe cateva povesti cu animale domestice (si nu numai), copii si parintii acestora. Cred ca avem o mare nevoie de animale si ele de noi, de aici am realizat cat de mult ne iubim si ne mancam in acelasi timp, la propriu, animalele', spune regizorul Adrian Sitaru.

Din distributie fac parte Adrian Titieni si fiica sa, Ariadna Titieni (12 ani), Gheorghe Ifrim, Clara Voda, Ioana Flora, Sergiu Costache si Danut Hurduc (9 ani). Pentru mai multa savoare, lumea din „Domestic' e intregita de cativa colegi simpatici de platou: un iepure, un porumbel, o gaina, un caine si o pisica.

„Domestic' este al treilea lungmetraj al lui Adrian Sitaru dupa „Pescuit sportiv' (2008) şi „Din dragoste cu cele mai bune intenţii' (2011), ambele premiate in numeroase festivaluri.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter