Expoziţie–eveniment şi album Ştefan Câlţia

Publicat pe
Expoziţie–eveniment şi album Ştefan CâlţiaExpoziţie–eveniment şi album Ştefan Câlţia

Galeria Posibilă a Muzeului de Artă Timișoara pregătește o expoziție reper pentru creația și expunerea artistului Ștefan Câlția.

 

Expoziția „Stefan Caltia. Locuri” , ce are loc în perioada 3 octombrie – 5 decembrie 2014, reunește 50 de lucrări ce vor fi expuse în premieră la Timișoara – pentru mai bine de jumătate din acestea, premiera este absoluta, lucrările urmând a fi expuse pentru prima dată public cu această ocazie -, dar și mai cunoscuta lucrare de pictură, tripticul de mari dimensiuni Lumea ca teatru.

 

Proiectul expozitional este dublat de un proiect editorial, un nou album Ștefan Câlția va fi publicat în cadrul expoziției.

 

Pornind de la expoziţia-eveniment desfăşurată la Muzeul de Artă din Timişoara Ştefan Câlţia. Locuri', Curtea Veche Publishing propune un album-cadou pentru toţi iubitorii de poveşti şi pictură. Albumul adună înăuntrul său un mănunchi de peste 70 de lucrări dintre care multe neexpuse până acum ochilor publicului larg, dezvelite de intimitatea colecţiilor private şi învelite în cuvintele moi a şase autori.

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter