Halloween Charity Ball, ediţia a şaptea

Publicat pe
Halloween Charity Ball, ediţia a şaptea Halloween Charity Ball, ediţia a şaptea

500 de oaspeţi au înfruntat zăpada neaşteptată din Bucureşti şi au venit la Halloween Charity Ball de la Palatul Parlamentului.

 

Asociaţia OvidiuRo a aniversat 10 ani de existenţă şi a strâns în seara Balului suma de 267.000 de euro, o contribuţie importantă la bugetul organizaţiei pentru 2015, an în care programul Fiecare Copil în Grădiniţă va sprijini 2200 de copii. Acest program se concentrează pe înscrierea copiilor săraci la grădiniţă, începând cu vârsta de 3 ani, pentru a le oferi şansa de a merge pregătiţi la şcoală şi de a se integra mai târziu în societate ca persoane active.

 

În ton cu tema balului – Magia Filmului – , unul dintre cele mai importante momente ale serii a fost reprezentat de oferirea premiilor speciale. Actriţa Bérénice Bejo şi Michel Hazanavicius, regizorul filmului „The Artist' i-au oferit criticului de film, Irina Margareta Nistor, premiul Friedrich Niemann ,,Lifetime Achievement Award', care recunoaşte contribuţiile individuale extraordinare.

 

Irina Margareta Nistor a tradus şi dublat peste 3000 de filme străine distribuite pe casete video în perioada comunistă, deschizând astfel o uşă către lumea liberă. Bérénice Bejo şi Michel Hazanavicius se află în România la invitaţia regizorului Cristian Mungiu de a participa la festivalul „Les Films de Cannes à Bucarest'.

 

Cea de-a şaptea ediţie a Halloween Charity Ball a fost prezentată de Amalia Enache şi Dragoş Bucurenci. Mihai Chiţu şi Iuliana Puşchilă de la „Vocea României' şi Lucia au oferit cele mai bune momente artistice ale serii, iar trupa „Robin and the Backstabbers' şi Moty Dance Studio au transformat sala de bal într-un ring de dans.

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter