"Femeia la carte", la libaria Carturesti

Publicat pe

Intre 1 si 8 martie la libraria Carturesti se sarbatoresete puterea povestilor spuse de femei. Povesti care au frant inimi, au reconstruit lumi si au schimbat fata literaturii. 

 

Femeie Carturesti

 

In librariile Carturesti si pe Carturesti.ro va asteapta un raft special, cu reduceri de 20%, dedicat femeilor care ne fac din cuvinte la fiecare lectura. Jane Austen, Virginia Woolf, Simone de Beauvoir, Marguerite Yourcenar, Isabel Allende sau Toni Morrison pot fi citite in selectia pregatita de librarii Carturesti. Pentru lista completa, vizitati libraria virtuala Carturesti, unde orice comanda efectuata de o cititoare intre 1 si 8 martie este rasplatita cu un cadou surpriza.

 

Si pentru ca vine in sfarsit primavara, in mijlocul Librariei Carturesti Verona va asteapta o florarie rasarita printre carti, creata in parteneriat cu Floridelux.ro. Intre 1 si 8 martie puteti pleca acasa cu un buchet de flori care sa se asorteze cu romanul cumparat, poate Maestrul si Margareta, Numele trandafirului sau La umbra fetelor in floare.

In plus, si anul acesta va asteapta o selectie speciala de martisoare originale create de Roxana Davidescu, Kihi-Kiha, Alin Teglas sau Trincket Creator.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter