Vedete la premiera filmului Killing Time

Publicat pe

CinemaPRO a gazduit aseara premiera de gala a celui de-al treilea lungmetraj scris si regizat de Florin Piersic Jr, „Killing Time”, o comedie neagra presarata cu dialoguri savuroase.

 

Pelicula spune povestea a doi asasini platiti (Florin Piersic Jr. si Cristian Ioan Gutau) care isi asteapta viitoarea victima (Florin Zamfirescu) intr-un apartament gol. Orele se scurg, tensiunea creste, iar glumitele nevinovate se transforma in impunsaturi ironice.

„Killing Time isi are punctul de plecare intr-un cliseu simplu, intr-o situatie care a aparut deja in nenumărate alte filme. Acesta este motivul pentru care, inca din primele scene, se regasesc mai multe referinte la unele dintre filmele clasice ale genului. Dar filmul vrea, de fapt, sa atingă o zona mai putin explorata si sa spuna o poveste despre viata si moarte intr-un mod complet diferit”, spune Florin Piersic Jr.

Filmul va avea premiera nationala pe 1 martie si va ajunge in prima saptamana in Capitala si alte opt orase din tara.

 

Vedete la premiera filmului Killing TimeVedete la premiera filmului Killing Time

Foto: Armand Ionescu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter