1 martie & Ziua Femeii: Ce martisoare prefera Sore si Brighi

Publicat pe

Astazi incepe oficial primavara si luna in care sarbatorim reprezentantele sexului frumos, asa ca le-am rugat pe Sore si Brighi sa ne povesteasca ce-si doresc de Martisor si de Ziua Femeii si care sunt cele amuzante sau emotionante martisoare pe care le-au primit vreodata.


Sore

sore5

1. Ce iti doresti de Martisor & Ziua Femeii?

Sunt fericita daca primesc zambile de Martisor, pentru ca, intamplator sau nu, sunt florile mele preferate. Recunosc ca nu port martisor in piept, insa am numai bratari rosii la mana pe tot parcursul anului, iar in martie adaug un fir alb cu rosu. De Ziua Femeii am primit intotdeauna flori si nici nu-mi doresc altceva.

2. Care a fost cel mai frumos/ ciudat/ amuzant martisor pe care l-ai primit vreodata?

Tata mi-a daruit acum cativa ani o brosa sub forma de bufnita, care mi-e foarte draga, pentru ca mi-a spus ca de-atunci ma pot numi si eu „adult”, asa ca merit semnul intelepciunii in piept! 🙂 A fost un gest frumos si emotionant.

 

Brighi

brighi2

1. Ce iti doresti de Martisor & Ziua Femeii?

De 1 Martie imi doresc un martisor simplu, pe care sa-l primesc inainte de rasaritul soarelui si sa il port pana gasesc un pom inflorit, caruia sa i-l las amintire. Este ceva ce fac de mica, o traditie simpatica.

2. Care a fost cel mai frumos/ ciudat/ amuzant martisor pe care l-ai primit vreodata?

Cel mai ciudat/amuzant martisor l-am primit de la un coleg din gimnaziu care m-a surprins cu un hornar fara cap. J Cred totusi ca nu a fost cu intentie, sau eu stiu?!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter