ALBĂ CA ZĂPADA, o ecranizare de o frumuseţe captivantă

Publicat pe

Inedita ecranizare a uneia dintre cele mai iubite povești – Albă ca Zăpada. Filmul în regia apreciatului regizor de origine spaniolă Albă ca Zăpadava avea premiera pe 6 decembrie.

 

Plasată în romanticul decor al Seviliei anilor 20, propunerea Spaniei la Premiile Oscar pentru Cel mai bun film străin, Albă ca Zăpada | Blancanieves este o adaptare a basmului clasic al fraților Grimm, un omagiu unic adus epocii de aur a filmului alb-negru mut din Europa.

Albă ca Zăpada lui Berger este Carmen, fica unui faimos toreador, care trăiește sub stăpânirea tiranică a monstruoasei mame vitrege, Encarna.

Carmen scapă și se alătură unei trupe de pitici toreadori. Frumusețea și talentul său în ring atrag atenția tuturor. Astfel Encarna află în sfârșit unde poate să o găsească pe Carmen.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HanTDiiZLpg[/youtube]

 

Filmul distins cu Premiul special al juriului și Premiul pentru cea mai bună actriță la San Sebastian IFF în 2012 și Premiul Goya Pentru cel mai bun film (2012) a fost proiectat anul acesta la Cluj în cadrul celei de-a 12-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Rolul principal este interpretat de Maribel Verdú (Encarna) – una dintre cele mai cunoscute actrițe de origine spaniolă. Alături de ea, din distribuție mai fac parte Emilio Gavira, Daniel Giménez Cacho, Pere Poncho.

 

ALBĂ CA ZĂPADA, o ecranizare de o frumuseţe captivantăALBĂ CA ZĂPADA, o ecranizare de o frumuseţe captivantă

Foto: PR 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter