Inside Llewyn Davis, cel mai recent film al fraţilor Coen, se lansează pe 6 decembrie!

Publicat pe

Filmul îi are în distribuţie pe Oscar Isaac, Carey Mulligan, Justin Timberlake și Garrett Hedlund într-o poveste comică şi întunecată.

poster.ILD

Povestea lui Llewyn Davis este una emoţionantă, prinsă între realitate şi ficţiune, trăită printre şi cu acorduri de chitară. Singur – ca un lup de stepă – cu bani puţini, fără un domiciliu stabil, el hoinăreşte străzile reci ale Manhattan-ului şi doarme pe canapelele unui număr de prieteni ce tot descreşte. Se pare că talentul lui Llewyn nu este suficient în industria folk-ului, el are nevoie şi de noroc. Susţine concerte puţine iar remuneraţia este pe măsură.

Mai mult, este prins într-un triunghi amoros cu năbădăi şi complicat, care îi are ca protagoniști pe Jean (Carey Mulligan) și Jim (Justin Timberlake). Llewyn este precum motanul care îl însoţeşte din când în când: nu are nicio destinaţie, nu are niciun stăpân.

 

[youtube]http://youtu.be/-1z5qgR3MsI[/youtube]

 

Filmul este o incursiune în lumea muzicii folk din New- York-ul anilor 60, înaintea venirii lui Bob Dylan. Fraţii Coen au ales pe sprânceană distribuția: nu am dorit să angajăm un actor care doar să mimieze. Fiindcă este vorba despre viaţa unui cântăreţ, ne-am dat seama că trebuie să fie ceva real'. Majoritatea melodiilor din film sunt interpretate live de actori şi scenariul este parţial inspirat din biografia muzicianului Dave Van Ronk, ale cărui memorii au fost publicate postum.

 

Inside Llewyn Davis a fost distins cu Marele Premiu la Cannes 2013 şi datorită reacţiilor pozitive ale criticilor internaţionali a înfipt steagul în cursa competiţiei Oscar 2014.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter