Ana Ularu în O vară foarte instabilă, din 1 noiembrie

Publicat pe

În toamna aceasta, in cinematografele din intreaga ţară,  va avea loc premiera celui mai recent titlu semnat de Anca Damian, O vară foarte instabilă.

Poster_ O vara foarte instabila

O vară foarte instabilă: ziua foarte călduroasă şi perturbaţiile atmosferice violente din timpul nopţii marchează fundalul acestei poveşti urbane, plasată într-un oraş continental Un film despre viaţa pe care o trăim chiar în acest moment.

 

În rolurile principale sunt actorii: Ana Ularu, Jamie Sives, Diana Cavaliotti, Kim Bodnia.

Ana Ularu

Ana Ularu

„Filmul este o introspecţie ironică, presărată cu umor negru, despre relatiile moderne, sub influenţa poveştilelor lui Pirandello – o poveste-în-poveste – unde personajele devin conştiente că se află într-un film. Aş spune că se află la intersecţia dintre filmul de artă şi cel de comedie… Foarte modern, foarte contemporan.', mărturiseste Anca Damian.

Anca Damian - regizor

Anca Damian – regizor

O vară foarte instabilă vine după marele succes al titlului Crulic – drumul spre dincolo (2011), care a strâns peste 25 premii si un număr impresionant de participări internaţionale la festivaluri de film de prim rang,

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter