ADINA GALUPA: “Dacă aş fi la Oscar, aş purta o rochie creată de un designer roman”

Publicat pe

Adina Galupa, protagonista serialului „Iubire şi Onoare (Acasă TV) preferă ca în viaţa de zi cu zi să adopte un stil casual şi comod. De obicei urmăreşte tendinţele în modă, însă preferă să aleagă doar elementele care o pun în valoare cel mai bine. Ceea ce îi reuşeşte de minune!

Adina Galupa

 

Care este relatia ta cu moda? Fiind actriţă ţi se spune de cele mai multe ori cu ce să te îmbraci, dar ţie îţi place să te implici în alegerea hainelor?

Am avut norocul să lucrez cu oameni extraordinari cu care am colaborat astfel încât sa găsim împreuna ţinutele ideale pentru diferite evenimente. Îmi place să mă implic în măsura în care, ţinând cont de părerea celor care se pricep în acest domeniu, încerc să găsesc opţiunea care mă avantajează cel mai mult.

În timpul liber îţi place să te îmbraci conform tendinţelor sau ai un stil personal căruia îi rămâi fidelă?

Cred că stilul meu personal este încă în dezvoltare, aşa că îmi permit să experimentez în acest domeniu. Urmăresc tendinţele, dar nu sunt guvernată de acestea şi aleg elemente care cred că mă pun în valoare. În timpul liber, sunt mai relaxată, aşa că de obicei aleg stilul casual, comod, „with a little twist.

Spuneai într-un interviu că eşti cheltuitoare şi că nu dai banii pe ceea ce trebuie. Eşti dispusă să aloci sume mari şi pe haine sau accesorii?

Mi-aş da toţi banii pe haine şi accesorii, dar încerc să fiu mai realistă şi cumpătată. De obicei aleg perioade de „shopping general, când investesc în garderobă, dar în rest nu dau banii decât dacă este vreo piesă care mă impresionează în mod deosebit.

De când eşti actriţă şi lucrezi cu stilişti care te îmbracă pe platourile de filmare ţi-ai schimbat stilul vestimentar sau viziunea despre modă?

La filmare nu am avut ocazia să-mi schimb viziunea despre modă, pentru că hainele alese nu sunt pentru mine, Adina, ci pentru personajele pe care le joc. Vestimentaţia este în acest caz o extensie a personalităţii lor, fie că mie îmi vin bine sau nu. Dar, lucrând cu stilişti şi designeri în afara platourilor, am învăţat că omul face haina la fel de mult cum haina îl face pe om.

Care este piesa de vestimentaţie preferată din garderoba ta? Dar accesoriul care îţi este cel mai drag?

O pereche de blugi Zuhair Murad şi un lănţişor de aur cu un pandantiv în forma literei „A de la mama mea.

 

Ce actriţă celebră admiri cel mai mult pentru stilul ei?

O admir pe Tilda Swinton, nu neapărat pentru stilul ei, ci pentru curajul de a-şi defini apariţiile după propria personalitate. Asta deşi nu e neapărat în trendul momentului. În rest, îmi place mult Sienna Miller.

 

Într-un interviu ai declarat că ţi-ar plăcea să primeşti cândva un premiu Oscar, dorinţă normală pentru orice actor. Cum te-ai îmbrăca pe covorul roşu?

Pentru covorul roşu îmi plac foarte mult rochiile Oscar de la Renta şi Valentino. Dar dacă aş fi eu la Oscar, aş purta o rochie creată de un designer român, din mândrie naţională.

Adina Galupa

Care este obiectul de artă preferat pe care îl deţii?

Două tablouri pictate de străbunica mea, pictoriţa Adine Derigault Vaideanu.

Ce lenjerie de pat foloseşti?

Din bumbac, comodă şi moale.

Băutura favorită?

Gin tonic şi Cola Zero.

Filmul / regizorul preferat?

Filmul „Les Intouchables, regizorul Martin Scorsese.

Muzica preferată?

Robbie Williams.

Telefonul mobil?

iPhone 5.

Cartea preferată?

„Jane Eyrede Charlotte Brontë.

Parfumul preferat?

Costume National – „So Nude.

Rujul?

Chanel.

Fondul de ten?

MAC.

Mascara?

Lancôme Definicils.

Produsele de îngrijire a părului?

Şampoanele pentru culoare de la Joico.

Ce brand de lenjerie intimă preferi?

La Perla.

Rochia preferată?

O rochie neagră semnată Andra Andreescu.

Pantofii de seară favoriţi?

Stiletto nude Miu Miu.

Blugii?

Pull and Bear.

T-shirturile?

Manuri.

Cămaşa?

Din mătase.

Sacoul?

Burberry.

 

 

DARIA GEORGESCU

Foto PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter