Bobby

Publicat pe

Bobby

Bobby

Titlu original: „Bobby
Distributie: Anthony Hopkins, Helen Hunt, Sharon Stone, Ashton Kutcher, Lindsay Lohan, Joshua Jackson, Mary Elisabeth Winstead
Regizor: Emilio Estevez
Gen: drama
Distribuit de: Prooptiki Romania

Bobby Bobby

Filmul la care Emilio Estevez a lucrat timp de sapte ani, „Bobby prezinta asasinarea senatorului american Robert F. Kennedy in hotelul Ambassador din Los Angeles. Din acel moment, pentru cele 22 de persoane aflate in hotel, viata nu va mai fi la fel.
Mici… scapari! Aparatul auditiv s Oricat ne-am lauda cu descoperirile din ce in ce mai revolutionare in ceea ce priveste tehnologia, totusi in 1968 cand se petrece actiunea, nimeni nu auzise de aparatul auditiv. Si iata ca in timpul unei conversatii intre John Casey (Anthony Hopkins) si Nelson (Harry Belafonte), se vede la un moment dat in urechea celui din urma un asemenea aparat.
Dublura pentru scenele nud s In 1968 numai cei care lucrau in industria filmului stiau ce inseamna dublura pentru scenele nud, iar restul lumii avea sa cu¬noasca termenul abia peste ca­tiva ani buni. Si totusi, auzim doua studente si o chelnerita intrebandu-se de zor daca Anne Bancroft a folosit sau nu o asemenea dublura in scenele topless din filmul „The Graduate (1967).

Bobby Bobby

.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter