Claudia Pavel isi face debutul pe marile ecrane!

Publicat pe

Claudia Pavel, celebra Cream, revine în atenția publicului cu primul ei rol din cariera cinematografică, interpretand în producția Terapie pentru crimă' rolul unui asasin profesionist.

claudia pavel (10)

Terapie pentru crimă este' un film de acțiune în care un criminal profesionist debutant are de depășit nu doar problemele inerente unui începător, dar și o mare problemă personală: este femeie. Și întreaga lume e împotriva ei.

Afis Terapie Pentru Crima

Însă atunci când Matilde, personajul interpretat de Claudia Pavel, descoperă că a ucide pe bani nu este atât de simplu pe cât crezuse la început și vrea să renunțe, este deja prea târziu: un adevărat profesionist, în pielea căruia a intrat actorul Cătălin Ciurdar, e pe urmele ei și vrea s-o elimine. Din vânător devine vânat, însă este mai puțin neajutorată decât pare la prima vedere.

 

Alături de Claudia Pavel, în film îi întâlnim și pe actorii Cătălin Ciurdar (La bloc', Inimă de țigan', State de România', Regina', Moștenirea'), Vlad Corbeanu (a jucat în producții precum În puii mei', Comedia de la 5', Teatru TV'), Robert Radoveanu (a jucat în Retro Puppet Master', Binecuvântată fii, închisoare', Ambasadori, căutam Patrie') și George Constantinescu ( Clopoţica şi secretul aripilor', Faţa galbenă care râde').

Terapie pentru crimă', un film în regia lui Kiki Vasilescu, va putea fi vizionat pe marile ecrane din această toamnă, la sfârșitul anului 2013, și urmează să fie distribuit atât în Europa, cât și în SUA, America Latină și Asia.

 

Foto: PR

 

Urmareste aici trailerul filmului:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j-5ZouH3JpQ[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter