Radu Beligan, invitat special in Concertul VUNK de la Sala Polivalenta

Publicat pe

Unul dintre cei mai importanti actori romani din toate timpurile, Radu Beligan, este invitatul special al trupei VUNK in concertul pe care aceasta il sustine joi, 3 octombrie, la Sala Polivalenta, #asasishow.

Radu Beligan Cornel Ilie

Momentul domnului Beligan in timpul spectacolului se va referi exact la tema show-ului – reteta fericirii – si la faptul ca fiecare dintre spectatori face parte din reteta fericirii pentru ca prin actiunile lui ajuta ca fericirea sa fie exprimata si exteriorizata.

 

„M-am gandit ca Radu Beligan ar fi cel mai potrivit sa fie imaginea formulei fericirii, prin caldura vocii sale celebre, prin linistea din privirea dansului si intelepciunea pe care o transmite prin fiecare cuvant pronuntat. Intelepciunea intarita de faptul ca Radu Beligan a creat multa fericire celor din jur si a simtit-o cel putin la fel de mult. Intregul concept al spectacolulu nostru are doua porta-voce legendare, din aceeasi liga a oamenilor de valoare din Romania, pe Radu Beligan si pe Sanda Taranu, cu care am lucrat pentru spotul de promovare al spectacolului nostru din 3 octombrie.” Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

 

In cadrul aceluiasi concert, care se anunta cel mai mare sustinut de trupa VUNK din toata cariera sa, vor mai urca pe scena Andra si Loredana, dar si un alt invitat special al carui nume va ramine secret pina la momentul spectacolului.

 

#asasishow este un spectacol care isi propune sa imbine tehnologia de ultima ora, cu o scenografie impresionanta, dar si cu hiturile trupei in formule inedite. Bilete: www.eventim.ro, www.bilete.ro. www.myticket.ro.www.iabilet.ro,  Magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, casa de bilete a Salii Palatului.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter