„Cronicile Casterilor: A 16-a luna”, o poveste de dragoste atipica

Publicat pe

In 15 februarie, in cinematografele din toata tara are premiera ‚Cronicile Casterilor: A 16-a luna', o poveste de dragoste atipica, in care elementele supranaturale si personajele mistice condimenteaza actiunea.

 

 

Adaptare a romanului best-seller omonim de Kami Garcia si Margaret Stohl, „Cronicile Casterilor: A 16-a luna ii are in rolurile principale pe Ethan (Alden Ehrenreich), un baiat normal cu preocupari cotidiene si pe Lena (Alice Englert), o tanara misterioasa care detine puterea de a controla elementele naturale.

Pe langa iubirea dintre doi adolescenti, filmul abordeaza si lupta fiecarui individ pentru a-si alege propriul destin. La inceputul filmului, facem cunostinta cu Ethan, un baiat de 17 ani, macinat de un cosmar care il bantuie de câteva luni. Ramas fara mama si cu un tata suferind, Ethan isi petrece zilele citind tot felul de carti si sperand sa scape din oraselul sau, in care niciodata nu se intampla nimic.

Toate acestea se schimba atunci când o cunoaste pe misterioasa Lena, fata de care simte o atractie inexplicabila. Fara sa vrea, tanarul intra intr-o lume plina de magie, vraji si secrete periculoase, din care doar iubirea ei l-ar putea salva.

Din distributie mai fac parte actori celebri ca Jeremy Irons si Emma Thompson.

 

„Cronicile Casterilor: A 16-a luna', o poveste de dragoste atipica„Cronicile Casterilor: A 16-a luna', o poveste de dragoste atipica

 

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter