Targul ideal pentru nunta ta

Publicat pe

Daca anul acesta planuiesti sa te casatoresti cu alesul inimii, vestea buna este ca nu ai nevoie decat de o… agenda! Expo Ideal Mariaj, la Palatul Parlamentului, te asteapta cu bratele deschise si cu reduceri substantiale de pret. Vei gasi acolo tot ce-ti trebuie pentru o nunta asa cum ai visat.

 

rochie mireasa

 

Peste 3.000 de rochii de mireasa si cele mai importante nume din domeniu se vor reuni in perioada 15-17 februarie 2013 la Expo Ideal Mariaj, pentru a te ajuta sa iti planifici nunta, in cele mai mici detalii. De la florile pe care le vei folosi pentru decorarea salii, pana la butoniere pentru mire sau destinatia lunii de miere, ai tot ce iti trebuie intr-o singura locatie.
Nu trebuie decat sa ai o agenda in care sa bifezi tot ceea ce ai remarcat sau sa contactezi una dintre agentiile de organizare de evenimente, care se vor ocupa de absolut toate detaliile, pentru ca tu sa poti savura fara nici un fel de griji fericitul eveniment.

Daca esti in cautarea unor moduri inedite de a-ti impresiona invitatii si vrei sa afli totul despre cele mai noi trenduri in materie de nunti (ce-ai zice de o rochie de mireasa din… flori?) atunci nu uita sa vizitezi, intre 15-17 februarie 2013, Expo Ideal Mariaj – Palatul Parlamentului!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter