Dragoş Bucur joacă într-un western unguresc

Publicat pe

Cei care au zilele astea drum prin Ungaria, aproape de graniţa cu România, la câţiva kilometri vest de Debreţin, încă îl mai pot întâlni pe actorul român Dragoş Bucur pe platoul de filmare al unui western foarte modern, Mirage (regia: Szabolcs Hajdu), care va intra în cinematografe anul viitor.

Mirage_12_credit foto_Lenke Szilagyi

 

Foto: Lenke Szilagyi

 

Dragoş Bucur joacă rolul unui interlop român care conduce, în tandem cu alt mafiot român (interpretat de compatriotul său Răzvan Vasilescu), o fermă de muncitori în regim de semisclavie, care se ocupă cu diferite activităţi mult peste limita legii. Cei doi interlopi trebuie să ascundă la un moment dat pe domeniul lor un fotbalist de culoare (interpretat de actorul Isaach De Bankolé – Casino Royale (2006), Manderlay (2005) în regia lui Lars von Trier etc.) care joacă la un club din Ungaria. Acesta tocmai a vândut' un meci important, iar acum este căutat atât de autorităţi, cât şi de alte grupări mafiote.

 

E un western modern, un film în care nu se vorbeşte foarte mult… Când vorbim, o facem în maghiară, engleză, română și franceză. Este primul meu rol într-un film străin în care joc chiar rolul unui român. Nu se vorbeşte foarte mult, în schimb se călăreşte la greu. Am multe scene călare, şi chiar câteva galopuri în viteză', spune Dragoş. Am luat lecţii de călărie special pentru film. E o senzaţie foarte mişto! Când o să mă întorc acasă, mă gândesc serios să-mi iau şi eu un cal', râde Dragoş, care este oricum un pasionat de motocicletă.

 

Filmările pentru Mirage au început pe 12 iunie şi se vor termina pe 5 august. Mirage (Délibáb, în limba maghiară) este o coproducţie Ungaria – Slovacia şi al cincilea lungmetraj al regizorului maghiar Szabolcs Hajdu. Filmul este programat să ajungă în cinematografe în a doua jumătate a lui 2014. Actorii principali sunt Isaach De Bankolé, românii Dragoş Bucur şi Răzvan Vasilescu şi actriţa maghiară Orsolya Török-Illyés.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter