Toto Cutugno va cânta împreună cu Orchestra Simfonică Bucureşti

Publicat pe

Orchestra Simfonica Bucuresti va face spectacol pe scena Salii Palatului, pe data de 3 noiembrie, incepand cu ora 20.00, alaturi de cel mai indragit artist italian al tuturor timpurilor, Toto Cutugno.

Afis_mic

 

Timp de doua ore pe scena Sala Palatului din Bucuresti, iubitorii de muzica italiana cat si fanii lui Toto Cutugno se vor bucura de hit-urile care l-au consacrat pe artistul italian pe scena internationala.

 

Atat Toto Cutugno, cat si membrii Orchestrei Simfonice Bucuresti si-au alocat doua zile, inainte de data concertului, pentru repetitii.

 

Organizatorul evenimentului, Dana Siman, Coordonator Concerte si Evenimente pentru Romania MEI Concerts Entertainment, ne-a declarat: „Ne-am dorit sa venim cu un concept nou, unul care nu s-a mai realizat in Romania. Pentru ca Toto Cutugno este foarte iubit de catre publicul roman, el insusi fiind legat emotional de romani, i-am propus aceasta colaborare inedita. Artistul a acceptat imediat si ne bucuram ca avem posibilitatea sa oferim publicului nostru un concert de calitate, plin de rafinament si eleganta, in care artistul ne va incanta cu cele mai frumoase hit-uri ale sale acompaniat de Orchestra Simfonica Bucuresti.'

 

 

Pentru acest spectacol au fost puse la vanzare urmatoarele categorii de bilete:

 

Categoria VIP Exclusiv: 450 lei

Categoria VIP: 400 lei

Categoria I: 350 lei

Categoria a II-a: 250 lei

Categoria a III-a: 150 lei

 

Biletele sunt disponibile prin reţelele: www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române şi în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi Eventim.ro (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas, Cărtureşti, www.eventim.ro), dar şi la casele de bilete ale Sălii Palatului.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter