’Dupa 28 de saptamani”: un virus impotriva umanitatii

Publicat pe
La 4 ani de la succesul filmului Dupa 28 de zile', povestea epidemiei de turbare din Anglia continua in Dupa 28 de saptamani', un thriller SF in regia lui Juan Carlos Fresnadillo.

Carantina a luat sfarsit si Fortele Speciale ale armatei americane, care au venit in ajutorul englezilor, declara ca virusul a fost invins, ordinea restaurata si procesul de reconstructie poate incepe.

Refugiatii se intorc, familiile se reunesc… Nimeni nu banuieste cat de aproape e pericolul.

E suficient ca un purtator al cumplitului flagel sa patrunda in noua comunitate pentru ca virusul turbarii sa se declanseze din nou. De data aceasta, cu si mai multa furie.

Medicii si soldatii americani aflati in misiune trebuie sa vegheze la reconstructia Londrei dupa iesirea din carantina si sa ia masurile necesare pentru ca virusul sa nu reapara. In centrul actiunii se afla o familie de supravietuitori care incearca sa isi readuca viata la normal.

Cand izbucneste epidemia de turbare, Don, tatal, si sotia sa, Alice, se refugiaza intr-o ferma. Nu sunt insa singurii care cauta acolo adapost si, curand, viata le este amenintata de prezenta unor purtatori ai virusului. Don isi abandoneaza acolo sotia, nestiind ca ea este imuna la virus.

Acum, Alice vrea sa se razbune pentru ca a fost lasata sa moara, iar fiul lor de 12 ani, Andy, convins ca familia sa e blestemata, nu stie ca imunitatea mostenita de la mama sa poate fi solutia la epidemia ucigasa ce a aruncat intreaga Anglie in haos.

Vor reusi, in cele din urma, sa anihileze virusul? Aflati urmarind Dupa 28 de saptamani', acum in premiera absoluta pe DVD, care ne ofera drept bonus, in exclusivitate, scene taiate, comentariile regizorului Juan Carlos Fresnadillo si ale producatorului Enrique Lopez-Lavigne.

Pret recomandat: 49,9 RON.
Distribuit de: Prooptiki Romania..

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter