Hairspray - "Let's dance!"

Publicat pe
„Am vrut ca Edna sa semene cu Sophia Loren. Am vrut sa fie o bomba sexy la care chiar merita sa te uiti cu placere. Sa joc acest rol a fost interesant, marturiseste John Travolta.

John Travolta, primul travesti, nu si intaiul musical
In rolul mamei lui Tracy a fost distribuit John Travolta, la prima experienta de acest gen, dar nu si la primul musical. In urma cu 30 de ani, Travolta juca alaturi de Olivia Newton-John in musicalul „Grease despre tinerii anilor ‘50, filmul permitandu-le celor doi sa capete pasaportul rezervat doar starurilor. Travolta nu este singurul actor care joaca un rol feminin, au facut-o inaintea lui Robin Williams si Martin Lawrence. A avut insa ambitii mari, mai ales ca traditia obliga, in rolul Ednei fiind distribuiti doar barbati. „Am vrut ca Edna sa semene cu Sophia Loren. Am vrut sa fie o bomba sexy la care chiar merita sa te uiti cu placere. Sa joc acest rol a fost interesant. Nu si pregatirile pentru rol. Travolta a trebuit sa petreaca inainte de fiecare filmare aproape 5 ore in cabina de machiaj pentru a ajunge sa semene cat de cat cu actritele pe care le admira in adolescenta sa: Sophia Loren, Anita Ekberg, Marilyn Monroe sau Elizabeth Taylor. Se pare ca a jucat cu mare placere in acest film, asta si pentru faptul ca a asteptat 30 de ani pentru o noua comedie muzicala. „Hairspray a fost facut in aceeasi maniera ca si „Grease, cu acelasi spirit ludic.

Queen Latifah Nikky Blonsky

Michelle – is comeback
Actrita revine pe marile ecrane dupa „White Oleander(2002) si „Sinbad: Legend of the Seven Seas (2003) in care a fost vocea lui Eris. In „Hairspray, Michelle Pfeiffer a fost distribuita in rolul machiavelicei Velma Von Tussle, care nu ezita sa traga sforile pentru ca fiica sa, Amber, sa castige concursul. Aceasta revenire nu este doar un foc de paie, agenda sa incarcata fiind o dovada a faptului ca Michelle „is comeback. A terminat de curand filmarile la comedia romantica „I Could Never Be Your Woman.

Christopher Walken Secventa din film cu Amanda Bynes in prim plan

De Florentina Liutic; Fotografii InterCom Film Romania

In anii ‘60, lumea intreaga dansa in ritm de rockn roll. In aceasta perioada nebuna este plasata actiunea filmului „Hairspray, un remake dupa un film din 1988. John Travolta joaca intr-un musical la 30 de ani distanta de „Grease, avand-o alaturi pe Michelle Pfeiffer, revenita pe marile ecrane dupa o absenta de cativa ani.

La inceput a fost filmul „Hairspray al lui John Waters din 1988 despre un concurs de dans pentru adolescenti in Baltimore. A urmat musicalul cu acelasi nume de pe Broadway, jucat din 2002. In aceasta luna se lanseaza filmul „Hairspray al lui Adam Shankman a carui distributie este una de zile mari: John Travolta in rol feminin, intoarcerea pe marile ecrane a lui Michelle Pfeiffer dupa 5 ani de absenta. Alaturi de ei ii regasim pe Christopher Walken, Brittany Snow, Queen Latifah, Zac Efron si Nikky Blonsky.

John Travolta Michelle Pfeiffer

In anii ‘60…
Adolescentii din Maryland, Baltimore traiau in plina era a rockn roll-ului si nu aveau decat un singur gand: „Lets dance!, cu totii precipitandu-se dupa scoala sa urmareasca „The Corney Collins Show. Printre ei se afla si Tracy Turnblad, „a big girl, cu o coafura voluminoasa, cu o singura pasiune – dansul, si cu un singur vis – acela de a aparea in show-ul lui Corney Collins. Din fericire, Collins asista la una din reprezentatiile lui Tracy din liceu si ii propune sa se alature echipei sale. Tracy devine rapid un star, atragand insa antipatia lui Amber, regina show-ului. Anii ‘60 au fost dominati de probleme rasiale, iar scenariul lui „Hairspray nu putea ocoli acest subiect. Martora la un incident rasial, Tracy se vede urmarita de politie dupa ce a militat pentru integrarea populatiei de culoare. Sansele de a o infrunta pe Amber si de a castiga titlul de „Miss Hairspray par compromise..

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter