Hairspray - "Let's dance!"

Publicat pe
„Am vrut ca Edna sa semene cu Sophia Loren. Am vrut sa fie o bomba sexy la care chiar merita sa te uiti cu placere. Sa joc acest rol a fost interesant, marturiseste John Travolta.

John Travolta, primul travesti, nu si intaiul musical
In rolul mamei lui Tracy a fost distribuit John Travolta, la prima experienta de acest gen, dar nu si la primul musical. In urma cu 30 de ani, Travolta juca alaturi de Olivia Newton-John in musicalul „Grease despre tinerii anilor ‘50, filmul permitandu-le celor doi sa capete pasaportul rezervat doar starurilor. Travolta nu este singurul actor care joaca un rol feminin, au facut-o inaintea lui Robin Williams si Martin Lawrence. A avut insa ambitii mari, mai ales ca traditia obliga, in rolul Ednei fiind distribuiti doar barbati. „Am vrut ca Edna sa semene cu Sophia Loren. Am vrut sa fie o bomba sexy la care chiar merita sa te uiti cu placere. Sa joc acest rol a fost interesant. Nu si pregatirile pentru rol. Travolta a trebuit sa petreaca inainte de fiecare filmare aproape 5 ore in cabina de machiaj pentru a ajunge sa semene cat de cat cu actritele pe care le admira in adolescenta sa: Sophia Loren, Anita Ekberg, Marilyn Monroe sau Elizabeth Taylor. Se pare ca a jucat cu mare placere in acest film, asta si pentru faptul ca a asteptat 30 de ani pentru o noua comedie muzicala. „Hairspray a fost facut in aceeasi maniera ca si „Grease, cu acelasi spirit ludic.

Queen Latifah Nikky Blonsky

Michelle – is comeback
Actrita revine pe marile ecrane dupa „White Oleander(2002) si „Sinbad: Legend of the Seven Seas (2003) in care a fost vocea lui Eris. In „Hairspray, Michelle Pfeiffer a fost distribuita in rolul machiavelicei Velma Von Tussle, care nu ezita sa traga sforile pentru ca fiica sa, Amber, sa castige concursul. Aceasta revenire nu este doar un foc de paie, agenda sa incarcata fiind o dovada a faptului ca Michelle „is comeback. A terminat de curand filmarile la comedia romantica „I Could Never Be Your Woman.

Christopher Walken Secventa din film cu Amanda Bynes in prim plan

De Florentina Liutic; Fotografii InterCom Film Romania

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter