Instrumente Mortale: Oraşul Oaselor, din 6 septembrie, la cinema

Publicat pe

O adolescentă obişnuită descoperă o lume misterioasă, dar şi destinul extraordinar care o aşteaptă în Instrumente Mortale: Oraşul Oaselor', în premieră pe marile ecrane din ţară, începând cu 6 septembrie.

 

Misterul, acţiunea şi romantismul sunt perfect completate de o distribuţie de actori tineri şi foarte talentaţi ca Lily Collins, Jamie Campbell Bower şi Jonathan Rhys Meyers. Povestea grandioasă care străbate secole şi continente este inspirată de celebrul roman omonim pentru adolescenţi al Cassandrei Clare.

Filmul o duce în centrul acţiunii pe adolescenta Clary Fray (Lily Collins), care descoperă că este descendenta Vânătorilor de umbre. Clanul mistic al tinerilor războinici pe jumătate îngeri, din care face şi ea parte acum, încearcă să protejeze lumea de demoni. După dispariţia mamei sale, (Lena Headey), Clary este cooptată şi antrenată pentru luptă de un grup de astfel de vânători care îi arată o altă faţă a New Yorkului, numită Downworld, un oraş dominat de vârcolaci, demoni, vampiri şi alţi monştri.

 

Instrumente Mortale: Oraşul Oaselor, din 6 septembrie, la cinemaInstrumente Mortale: Oraşul Oaselor, din 6 septembrie, la cinema

 

Foto: PR

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter