TOP 5 ţinute bizare purtate de Lady Gaga

Publicat pe

Lady Gaga este cunoscută pentru ţinutele sale de scenă extravagante şi controversate, dar se pare că nici  în timpul liber nu face exceptie.. Iată 5 ţinute purtate de ea în ultima lună!

 

cola lady gaga

Foto: Hepta

 

Albul şi negrul sunt preferatele ei, iar din outfit-urile cu care se afişează nu lipsesc niciodată sutienele (la vedere, bineînţeles) şi tocurile extrem de înalte. Paparazzi, mereu pe urmele ei, au fotografiat-o la ieşirea din hoteluri sau din sălile de repetiţii, în faţa cărora se înghesuie sute de fani dornici să o vadă, atingă şi, in cel mai fericit caz, să obţină un autograf de la regina muzicii pop.

 

Lady Gaga Leaving Her NYC Apartment Lady Gaga brings her fans to times square to lunch her new album

 

Printre designerii favoriti ai lui Lady Gaga se numără regretatul Alexander Mc Queen, Donatella Versace şi… Peggy Bundy, dacă e sa judecăm după ţinutele de cele multe ori la limita vulgarităţii, plus coafurile extrem de tapate! În ceea ce priveşte încălţămimtea, este de neconceput ca Lady Gaga să apară fără tocuri imense, preferaţii ei fiind aşa numiţii wicked shoes, creaţii ale unui designer israelian pe nume Kobi Levi, care se inspiră din personajele negative ale celebrelor filme Disney.

 

Lady Gaga Leaving Her NYC Apartment Lady Gaga Leaving Her London Hotel

 

Aceeaşi excentricitate şi dorinţă de a şoca o caracterizează şi în privinţa accesoriilor. De la stele de mare prinse în păr pînă la măşti de sudură care îi acopera faţa, nimic nu este prea mult pentru Lady Gaga.

 

Lady Gaga Leaving Her NYC Apartment NO USA

 

Tu ce părere ai de ţinutele purtate de Lady Gaga?

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter