Primul cros din România în care se va alerga cu spatele în scop caritabil

Publicat pe

Vino sambătă, 7 septembrie, la ora 9:00 în parcul Tineretului, intrarea Şincai pentru a-i ajuta pe Luca, pe Emanuel si pe Cristian. Iniţiativa are ca obiectiv susţinerea a 3 copii cu probleme grave de sanatate.

hepta_539394
Alergând 1 km cu spatele îi ajuţi să ducă o viaţă normală. O tură pentru tine înseamnă 10 euro pentru ei. Îţi este atât de ușor să faci asta, iar lor le este atât de greu să fie ca tine.
BGS, împreună cu sponsorii evenimentului, donează 10 euro pentru fiecare participant care face o cursă completă.
Luca suferă de autism și are nevoie permanentă de terapie, șansele sale cresc semnificativ cu fiecare zi, iar parintii săi speră ca într-o zi să fie pe picioarele sale.

Emanuel nu se poata bucura de dragostea părinţilor sai, pentru că fiecare atingere îl doare. O boală cumplită de piele îl împiedică să fie un copil mângâiat, un copil normal. Pansamentele speciale, cremele, sampoanele și plasturii adaptaţi bolii sale îl fac sa se simtă mai bine, să înlocuiască lacrimile cu zâmbete.

Cristian este condamnat la dializă toată viaţa, dacă nu beneficiază cât mai curând de o intervenţie pentru megauterul congenital bilateral de care suferă. Nu poate avea o alimentaţie normală, ceea ce-i încetinește dezvoltarea, este predispus la infecţii, iar situaţia familiară este precară.

 

 

Ajuta-i pe Luca, pe Cristian si pe Emanuel alergând cu spatele!
Înscrie-te pe pagina de facebook BGS Oficial, dand join la evenimentul CROsinverS, sau în ziua evenimentului la standurile organizatorilor.

 

Foto: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter