Jude Law si Catherine Zeta-Jones, in Efecte adverse, din 22 februarie

Publicat pe

Jude Law, Rooney Mara si Catherine Zeta-Jones dau viata thrillerului psihologic Efecte adverse (regia Steven Soderbergh) care va putea fi urmarit pe marile ecrane din 22 februarie.

 

Filmul Efecte adverse ii aduce in prim plan pe Emily (Rooney Mara) si Martin (Channing Tatum), un cuplu de invidiat, care duce o viata luxoasa si lipsita de griji, totul pana in momentul in care el este arestat pentru frauda şi condamnat la 4 ani de inchisoare. Dupa ispasirea pedepsei, Martin este intampinat de o sotie total schimbata, aflata la limita depresiei si cu tendinte de sinucidere. Astfel, Emily ajunge la psihiatru (Jude Law), care ii recomanda un tratament aflat in faza experimentala.  Dupa ce aparent efectele secundare o fac sa isi ucida şotul, psihiatrul ei incearca sa afle daca aceasta crima este intr-adevar accidentala sau un plan bine pus la punct.

 

Aflata intr-o perioada prospera a carierei sale, Catherine Zeta-Jones este de parere ca Efecte Adverse este filmul prin care Soderbergh isi dovedeste cel mai bine maiestria. „E un scenariu minunat, cu o poveste captivanta si dialog inspirat cu un subiect relevant pentru societate. Jocul de-a soarecele si pisica dintre personajul meu si al lui Jude Law e fascinant.'

 

Jude Law si Catherine Zeta-Jones, in Efecte adverse, din 22 februarieJude Law si Catherine Zeta-Jones, in Efecte adverse, din 22 februarie

 

Foto: PR

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter