Vedete la premiera filmului "Rocker"

Publicat pe

Actori si muzicieni s-au reunit aseara la Cinema Studio cu ocazia premierei noului film semnat de Marian Crisan, „Rocker”. Pelicula spune povestea lui Victor, un rocker de 45 de ani care ar face orice pentru fiul sau dependent de droguri, Florin.

 

Viata protagonistului orbiteaza in jurul fiului sau, dependent de droguri si solist intr-o trupa rock. Pentru a-i asigura fericirea lui Florin, Victor ajunge sa fure si sa se umileasca. Pe langa legatura de sange, ceea ce ii uneste si mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock.

Dan Chiorean, care interpreteaza rolul lui Victor, este actor la Teatrul din Cluj-Napoca, iar „Rocker” este prima sa experienta cinematografica. Din distributie mai fac parte  Alin State (Florin), Ionut Nicolae (dealerul Cristi), Crina Semciuc (iubita lui Florin, Iolanda) si Ofelia Popii (Laura).

ROCKER, o noua productie Mandragora, este cel de-al doilea lung metraj al lui Marian Crisan, un nou succes international alaturi de filmul de debut Morgen (2010, premiat in importante festivaluri de film precum Locarno IFF, Tessaloniki IFF, Reykjavik IFF) sau scurt-metrajul Megatron distins cu Palm dOr la Festivalul International de Film de la Cannes (2008).

 

Am incercat sa observ lumea dependentilor de droguri altfel, prin ochii celor care sunt langa ei, a celor care au grija de ei. Cred ca drama familiilor si a prietenilor din jurul celor dependenti e la fel de puternica. […] Viata tatalui oscileaza zi de zi in jurul fiului sau dependent de droguri. Urmarit indeaproape ca printr-un fel de lupa, acest personaj poate sa devina un fel de portret universal al parintelui gata sa faca orice pentru copilul sau.' spune regizorul Marian Crisan.

Filmul a avut premiera mondiala in luna septembrie, in cadrul Festivalului International de Film de la San Sebastian, unde a participat in competitia sectiunii Nuevos Directores. De curând ROCKER a fost proiectat in sectiunea competitiva a Festivalului International de Film de la Trieste si la Festivalul International de Film de la Göteborg, fiind in continuare solicitat in competitii internationale.

 

Vedete la premiera filmului "Rocker"Vedete la premiera filmului "Rocker"

 

Foto: Cristi Duminecioiu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter