Killing Time, noul film al lui Florin Piersic Jr., in cinematografe

Publicat pe

Killing Time, cel de-al treilea lungmetraj scris si regizat de Florin Piersic Jr. este o comedie foarte neagra, pigmentata cu dialoguri savuroase.

 

killing-time-008

 

Iata un scurt sinopsis al filmului: Doi asasini platiti isi asteapta viitoarea victima intr-un apartament gol. Orele se scurg. Tensiunea creste. Glumitele nevinovate se transforma in impunsaturi ironice. Insultele devin amenintari. Va curge sange.

 

Florin Piersic Jr. si-a inceput cariera in teatru, unde a jucat in: Comedia Erorilor, Zoo Story, Copiii unui Dumnezeu mai mic, Zaruri si carti, etc. Unul dintre cele mai importante momente din activitatea sa teatrala il reprezinta aparitia in one man show-ul Sex, drugs, rock and roll, de Eric Bogosian, un tur de forta pentru care Florin a fost distins in 2002 cu premiul UNITER. In 2005 a regizat doua filme independente – Fix Alert si Eminescu vs. Eminem.

 

„Killing Time isi are punctul de plecare intr-un cliseu simplu, intr-o situatie care a aparut deja in nenumarate alte filme. Acesta este motivul pentru care, inca din primele scene, se regasesc mai multe referinte la unele dintre filmele clasice ale genului. Dar filmul vrea, de fapt, sa atinga o zona mai putin explorata si sa spuna o poveste despre viata si moarte intr-un mod complet diferit”, spune Florin Piersic Jr.

 

Vedete la premiera filmului Killing Time

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter