Mark Wahlberg si Russell Crowe lupta pentru Orasul corupt, din 8 februarie la cinema

Publicat pe

Doi dintre baietii duri de la Hollywood, apreciatii actori Mark Wahlberg si Russell Crowe, isi declara deschis razboi in „Orasul corupt”, distribuit de astazi  in cinematografele din toata tara.

 

Mark Wahlberg este Billy Taggart, un politist dedicat, cu o cariera promitatoare pâna intr-o noapte când se vede implicat intr-un incident controversat. Primarul (Russell Crowe) reuseste sa il scape de inchisoare, insa Billy ramâne fara slujba si este nevoit sa isi caute un alt mod de a-si castiga existenta devenind astfel detectiv particular.

Afacerea nu ii merge deloc bine, insa când primarul ii ofera 50.000 de dolari pentru a o investiga pe sotia sa (Catherine Zeta-Jones), fostul om al legii este convins ca va castiga foarte usor banii. Din pacate, situatia se complica rapid, iar cercetarile scot la iveala lucruri nu tocmai cinstite in care pare sa fie implicat primarul orasului. Pentru a-si demonstra nevinovatia si recastiga reputatia, Billy va trebui sa riste totul, inclusiv propria libertate.

Wahlberg sustine ca s-a regasit complet in poveste si in intâmplarile prin care trece personajul sau. Apreziez faptul ca Billy nu-si iarta nimic. Face tot ce-i sta in putere pentru a corecta greseala comisa in trecut. Din agentia de detectivi particulari aflata in Brooklyn, acesta urmareste tot ce se intâmpla in oras. Ii e dor de viata pe care o avea in politie si crede ca investigând-o pe sotia primarului, isi va recastiga gloria'.

 

Mark Wahlberg si Russell Crowe lupta pentru Orasul corupt, din 8 februarie la cinemaMark Wahlberg si Russell Crowe lupta pentru Orasul corupt, din 8 februarie la cinema
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter