Nemuritorul - "Superman revine"

Publicat pe

Nemuritorul – „Superman revine”

Nemuritorul – „Superman revine”

Dupa o absenta indelungata, timp in care a cautat supravietuitori de pe planeta natala, Krypton, Superman se intoarce pe Pamant la Lois Lane, dar descopera ca altcineva i-a luat locul in inima iubitei sale, pe care trebuie s-o recucereasca.

Lex Luthor a fost interpretat de Gene Hackman cu un succes imens si o carisma de netagaduit pentru un rol negativ, in vechea serie. Kevin Spacey nu are nevoie de multe prezentari. Un actor complex si complet, a cunoscut insa multe cronici nefavorabile pentru prestatia din trei piese de teatru jucate pe scenele londoneze in acest an. Spacey a declarat ca va juca in urmatoarele doua filme ale seriei Superman.

Pe Kate Bosworth o stiti din Imblanzitorul de cai' (1998), unde a debutat alaturi de Robert Redford, sau din Legile atractiei' (2002), unde a dobandit o binemeritata notorietate. Nascuta pe 2 ianuarie 1983 in Los Angeles, Kate interpreteaza rolul iubitei marelui erou, Lois Lane. Are un ochi caprui si unul albastru, 1,65 m, a avut o adolescenta in care s-a mutat cu familia din oras in oras. La 14 ani, a fost campioana la calarie si a obtinut un rol intr-un film despre aventuri ecvestre. Asa a ajuns sa joace alaturi de Robert Redford si de acolo a urmat o cariera lina dar sigura. A mai jucat alaturi de Denzel Washington in Titanii' (2000) si are un rol serios in Wonderland' (2003). A fost iubita lui Orlando Bloom, cei doi s-au despartit insa anul trecut din cauza programului incarcat', Kate intorcandu-se la asistentul regizorului Bryan Singer, pe numele sau Lundi Shackelton, pe care il lasase balta dupa ce Orlando venise in Australia in timpul filmarilor la Superman Returns'.

Marlon Brando apare din nou in rolul tatalui lui Superman, Jor-El. Au fost folosite o gramada de imagini de arhiva, turnate pentru Superman 2 cu Cristopher Reeve, dar care nu au fost folosite niciodata.

KEVIN SPACEY, in rolul lui Lex Luthor Christopher Reeve, originalul Superman
De Andrei Dimulescu; Fotografii: InterCom Film si www.brandonrouth.com

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter