Nicholas Cage si Eva Mendes: Ghost Rider Demon pe doua roti

Publicat pe

Nicholas Cage si Eva Mendes: Ghost Rider Demon pe doua roti

Nicholas Cage si Eva Mendes:
Ghost Rider Demon pe doua roti

Nicholas este un fan adevarat al benzilor desenate (se zvoneste ca din cauza lor si a faptului ca petrecea prea mult timp cautandu-le, selectionandu-le etc.) a divortat Lisa Marie Presley de el.

Ghost Rider

La prima vedere, aceasta povestioara kitsch-naiva nu are multe de oferit. Dar sa nu uitam ca nu „Hotul de orhidee este pentru Nicholas Cage garantia ca are ce pune pe masa copiilor, ci acest gen de filme, blockbustere facute dupa o reteta testata, din care nu lipseste femeia frumoasa (si ce frumoasa este Eva Mendes oriunde apare), cu multe efecte speciale, cu multa viteza, zgomot, muzica rock. Filmul este inspirat de o serie de benzi desenate si regizat de Mark Steven Johnson, cel care a mai faptuit si „Daredevil si „Simon Birch, doua filme destul de diferite ca stil, cat sa garanteze ca regizorul poate mai mult. Filmul s-a turnat in Australia si Eva Mendes a declarat ca a fost onorata sa joace alaturi de Cage. Nicholas este un fan adevarat al benzilor desenate (se zvoneste ca din cauza lor si a faptului ca petrecea prea mult timp cautandu-le, selectionandu-le etc.) a divortat Lisa Marie Presley de el. „Ador benzile desenate. Si mi-a placut teribil sa lucrez cu cei cu care am lucrat. Mark mi-a permis sa explorez personajul si sa fac lucruri care nu se regaseau in scenariul original. Mereu am fost interesat de acest gen de lucruri. Si numele din acest film sunt foarte importante, mai explica el. „De exemplu, numele meu. (Numele lui real este Coppola, numele de scena vine de la Luke Cage, un supererou de banda desenata). Eu am explorat diverse mitologii prin intermendiul benzii desenate. Oamenii au nevoie de incurajare si de eroi. Foarte bine ca astfel scapam de zvonurile conform carora Nicholas Cage se retrage din actorie. Johnny Blaze are amprenta inconfundabila a actorului care a luat Oscar pentru „Leaving Las Vegas. Blaze este si el un mit al culturii populare americane care va prinde teren aproape la fel ca Spiderman si care castiga prin aceasta punere in scena cu vedete. Iar adrenalina e garantata. Film de baieti sau de visatori justitiari.

Text Iuliana Alexa; Fotografii: InterCom FilmNicholas Cage si Eva Mendes: Ghost Rider Demon pe doua roti

Nicholas Cage si Eva Mendes:
Ghost Rider Demon pe doua roti

O poveste de banda desenata prinde viata in interpretarea unui actor pasionat de astfel de produse de larg consum cultural, Nicholas Cage. Iar „Faust-ul lui Goethe capata doua roti si miroase a benzina…

Nicolas Cage Eva Mendes

Iata varianta moderna a povestii care i-a fascinat pe Goethe si pe Bulgakov: filmul hollywoodian „Ghost Rider. Ar putea fi o dezamagire, dar cine mai citeste astazi Goethe? Daca vreti sa stiti cu cine a facut un „deal suspect Faust puteti merge la cinema. Acolo, virilul Nicholas Cage – Johnny Blaze – traieste oarecum povestea lui Faust in varianta moderna: pentru a-si salva tatal, acest Johnny Blaze (cascador de meserie) isi vinde sufletul lui Mefistofeles si se desparte de iubirea vietii lui, frumoasa Roxanne Simpson (o Eva Mendes in varianta inocenta, ceva rar). Peste cativa ani Johnny Blaze se intalneste iar cu Mefistofeles si cu Roxanne devenita, cum altfel, reporter. Iar Johnny devine Ghost Rider… Ghost Rider cel care poate face orice pacatos sa-si retraiasca pacatele (si daca sunt prea multe produce un fel de fulger globular cu efecte devastatoare asupra fizicului relativ sanatos al clientului la mantuire). Mefisto ii cere lui Johnny sa il inviga pe Blackheart, insusi fiul sau, care vrea sa-si detroneze tatal si sa creeze un iad mai grozav ca cel in care traiau cu totii…

.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter