Nicholas Cage si Eva Mendes: Ghost Rider Demon pe doua roti

Publicat pe

Nicholas Cage si Eva Mendes: Ghost Rider Demon pe doua roti

Nicholas Cage si Eva Mendes:
Ghost Rider Demon pe doua roti

Nicholas este un fan adevarat al benzilor desenate (se zvoneste ca din cauza lor si a faptului ca petrecea prea mult timp cautandu-le, selectionandu-le etc.) a divortat Lisa Marie Presley de el.

Ghost Rider

La prima vedere, aceasta povestioara kitsch-naiva nu are multe de oferit. Dar sa nu uitam ca nu „Hotul de orhidee este pentru Nicholas Cage garantia ca are ce pune pe masa copiilor, ci acest gen de filme, blockbustere facute dupa o reteta testata, din care nu lipseste femeia frumoasa (si ce frumoasa este Eva Mendes oriunde apare), cu multe efecte speciale, cu multa viteza, zgomot, muzica rock. Filmul este inspirat de o serie de benzi desenate si regizat de Mark Steven Johnson, cel care a mai faptuit si „Daredevil si „Simon Birch, doua filme destul de diferite ca stil, cat sa garanteze ca regizorul poate mai mult. Filmul s-a turnat in Australia si Eva Mendes a declarat ca a fost onorata sa joace alaturi de Cage. Nicholas este un fan adevarat al benzilor desenate (se zvoneste ca din cauza lor si a faptului ca petrecea prea mult timp cautandu-le, selectionandu-le etc.) a divortat Lisa Marie Presley de el. „Ador benzile desenate. Si mi-a placut teribil sa lucrez cu cei cu care am lucrat. Mark mi-a permis sa explorez personajul si sa fac lucruri care nu se regaseau in scenariul original. Mereu am fost interesat de acest gen de lucruri. Si numele din acest film sunt foarte importante, mai explica el. „De exemplu, numele meu. (Numele lui real este Coppola, numele de scena vine de la Luke Cage, un supererou de banda desenata). Eu am explorat diverse mitologii prin intermendiul benzii desenate. Oamenii au nevoie de incurajare si de eroi. Foarte bine ca astfel scapam de zvonurile conform carora Nicholas Cage se retrage din actorie. Johnny Blaze are amprenta inconfundabila a actorului care a luat Oscar pentru „Leaving Las Vegas. Blaze este si el un mit al culturii populare americane care va prinde teren aproape la fel ca Spiderman si care castiga prin aceasta punere in scena cu vedete. Iar adrenalina e garantata. Film de baieti sau de visatori justitiari.

Text Iuliana Alexa; Fotografii: InterCom Film

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter