Pixar revine la Anim`est

Publicat pe

Colaborarea dintre Pixar și Animest continuă! Pentru al doilea an consecutiv, un reprezentat al celebrului studio va oferi publicului român o lecție autentică de animație. Alex Woo, story artist la Pixar, le dă întâlnire tuturor fanilor animației, vineri, 11 octombrie, de la ora 18:30, la Cinema Patria. Acesta le va povesti celor prezenți despre câteva dintre cele mai de succes titluri realizate de studio și de ce Povestea e regele' la Pixar.

Afis oficial Anim`est 2013

După absolvirea liceului din Hong Kong, Alex Woo s-a aventurat către New Yorkșis-a înscris la Școala de Arte Tisch, unde și-a completat studiile în producție de film / TV. Lucrarea sa de licență, scurmetrajul Rex Steele: Nazi Smasher, a câștigat numeroase premii inclusiv Oscarul pentru film studențesc, distincție obținută în 2004, Premiul Director’s Guild of America Student Filmmaker și Premiul Emmy pentru studenți.

În 2005, Woo a fost membru al Kodak Emerging Filmmakers Showcase în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.De asemena, Alex predă cursul de desen al gesturilor, săptămânal, în cadrul Universității Pixar, precum și online pe site-ul Schoolism.com.

Ratatouille, WALL-E și Cars 2 sunt câteva dintre producțiile la care a lucrat.

 

Ernest et Célestine, animaţie tradiţională în deschiderea Animest 2013

 

În prezent, Alex Woo este implicat în scenariul noii producţii Pixar, Finding Dory (continuarealui„Finding Nemo'), precum și al filmului de animație The Good Dinosaur.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter