Ce cupluri celebre s-au despărţit în 2013 (partea 1)

Publicat pe

Aşa cum era de aşteptat, şi anul acesta destule cupluri celebre s-au destrămat, spre mirarea şi chiar şocul opiniei publice. Monica Bellucci şi Vincent Cassel, Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones sau Miley Cyrus şi Liam Hemsworth sunt câteva dintre cuplurile cărora 2013 le-a adus sfârşitul relaţiei.

The 2011 MTV Video Music Awards - Arrivals

Britney Spears şi Jason Trawick

Într-o singură zi, Britney a anunţat ca nu va mai face parte din juriul X-Factor SUA, că vrea să revină la muzică şi că s-a despărţit de logodnicul ei. Pe 11 ianuarie anul acesta, Britney Spears a confirmat faptul că s-a despărţit de Jason Trawick, logodni­cul şi managerul ei şi, doar două luni mai târziu, iată că Britney Spears a fost fotografiată în compania unui nou iubit, David Lucado!

 

MONTEE DES MARCHES DU FILM "INDIGENES"

 

Monica Bellucci şi Vincent Cassel

După o căsnicie care a durat 14 ani, actorii Monica Bellucci şi Vincent Cassel au anunţat, la sfârşitul lui august, că se vor despărţi, vestea şocând opinia publică internaţională, căci cei doi actori formau unul dintre cele mai frumoase şi stabile cupluri din showbiz.

Relaţia lor a început în 1995, iar căsătoria în 1999. Cassel, în vârstă de 46 de ani, şi Bellucci, în vârstă de 48 de ani, au împreună două fetiţe, Deva, născută în 2004, şi Léonie, născută în 2010.

 

'Side Effects' New York Premiere

 

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones

Michael Douglas (68 de ani) şi Catherine Zeta-Jones (43 de ani) păreau un cuplu de invidiat, cu doi copii frumoşi şi cu întreaga lume la picioare. Acum însă, sunt în plin divorţ si scandal, având drept miză împărţirea averii de aproape 300 de milioane de dolari şi custodia copiilor.

Cei doi au fost căsătoriţi timp de 13 ani, dar în 2010, când Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât, viaţa lor a fost cuprinsă de haos. El s-a vindecat, dar Catherine s-a îmbolnăvit şi ea, tratându-se în prezent pentru tulburare bipolară.

 

Eva Longoria Dines Out With Ernesto Arguello & Matthew Hussey

 

Eva Longoria şi Ernesto Arguello

„Nu a fost ceva foarte serios”, a declarat o sursă pentru US Weekly. Eva Longoria (38 de ani), l-a întâlnit pe omul de afaceri Ernesto Arguello în luna aprilie, când l-a distribuit în reality show-ul „Ready for Love”, pe caree ea l-a produs. Cei doi au fost împreună pentru o perioadă foarte scurtă: doar 4 luni.

 

'Paranoia' film premiere, Los Angeles, America - 08 Aug 2013

 

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth

După o relaţie începută în urmă cu patru ani, cântăreaţa americană Miley Cyrus şi actorul australian Liam Hemsworth au decis să rupă logodna. Cei doi s-au cunoscut în 2009, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Ultimul cântec/ The Last Song”, în care au jucat împreună, s-au despărţit în 2010, dar s-au împăcat după câteva săptămâni şi s-au logodit în mai 2012.

Zvonurile spun că, după despărţirea de Miley Cyrus, Liam Hemsworth ar fi început o relaţie cu actriţa şi cântăreaţa mexicană Eiza González, iar Miley Cyrus nu ar fi stat nici ea prea mult pe gânduri şi s-ar fi cuplat cu producătorul ei, Mike WiLL Made It.

 

Foto: Hepta

 

Ce cupluri celebre s-au despărţit in 2013 (partea 2)

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter