„Pozitia copilului”, peste o mie de invitati asteptati la premiera de la TNB

Publicat pe

Luni, 4 martie, de la ora 19.30, la Teatrul National din Bucuresti, actorii si echipa celui mai asteptat film al anului, „Pozitia copilului', in regia lui Calin Peter Netzer, vor pasi pe covorul rosu. Peste o mie de invitati sunt asteptati la premiera de gala a filmului – personalitati din media, cultura, politica si societatea civila, ambasadori.

Berlinale_credit foto Alex Janetzko

Soprana Leontina Vaduva, care are o aparitie speciala in film, Angela Gheorghiu, Amalia Nastase, Andreea Raicu si Ana Ularu se numara printre invitati. Leonard Doroftei, Ivan Patzaichin, Cristian Topescu, Laura Badea si Alina Dumitru – sustinatorii filmului in campania „Sustine Romania la Berlinala' – vor fi alaturi de echipa filmului si la seara de gala din Bucuresti.

 

O proiectie speciala, deschisa publicului, va fi organizata si la Cinema City din AFI Cotroceni miercuri, 6 martie, de la ora 20.00. La inceputul proiectiei, spectatorii vor avea ocazia sa-i cunoasca, sa le puna intrebari si sa faca fotografii cu protagonistii filmului: regizorul Calin Peter Netzer, producatoarea Ada Solomon, actorii Bogdan Dumitrache, Luminita Gheorghiu, Adrian Titieni, Ilinca Goia, Natasa Raab, Florin Zamfirescu.

 

Si spectatorii din alte orase vor avea ocazia sa-i intalneasca pe actorii si membrii echipei filmului premiat cu Ursul de Aur. In weekend-ul de lansare, acestia se vor intalni cu publicul din Ploiesti, Cluj, Brasov, Targu-Mures, Constanta si Craiova si vor raspunde intrebarilor, la finalul proiectiilor.

 

Primul lungmetraj romanesc premiat vreodata cu Ursul de Aur la Festivalul International de Film de la Berlin poate fi vazut de spectatorii din Romania incepand din 8 martie. In prima saptamana, filmul va rula in 35 de cinematografe din peste 20 de orase: Bucuresti, Cluj, Arad, Timisoara, Constanta, Craiova, Oradea, Bacau, Brasov, Braila, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Targu-Jiu, Tulcea, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Calarasi, Slobozia, Slatina, Vaslui si Bistrita.

 

Pozitia copilului' va fi proiectat si in Franţa, Germania, Austria, Elveţia, Benelux, Grecia, Serbia, Muntenegru, Australia, Noua Zealanda, Taiwan. Totodata, Beta Cinema, compania care gestioneaza vanzarile peliculei, este in ultima faza a negocierilor pentru distribuţia in Statele Unite şi Marea Britanie.

 

Foto: Alex Janetzko

 

Berlinala 2013: Talentul invinge intotdeauna

 

[FOTO] Premiera romaneasca la Festivalul de film de la Berlin

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter