„Poziţia copilului”, unul dintre cele mai de succes filme româneşti din ultimii 10 ani

Publicat pe

Poziţia copilului', în regia lui Călin Peter Netzer, este unul dintre cele mai de succes pelicule româneşti din ultimul deceniu. Filmul premiat cu Ursul de Aur se menţine în topul box office-ului românesc, cu 44.449 de spectatori şi încasări de 617.643 de lei, după a doua săptămână în cinematografele din România.

 

Luminita Gheorghiu_credit foto Cos Aelenei

 

După debutul spectaculos cu peste 19.000 de spectatori în primul weekend, un record pentru un film autohton în ultimii zece ani, „Poziţia copilului' a adus şi mai mulţi spectatori în săli, în a doua săptămână – aproximativ 25.000.

 

Vedetele au sarbatorit premiera filmului Pozitia Copilului'

 

De la premiera din 8 martie, protagoniştii filmului s-au întâlnit cu spectatori din mai multe oraşe ale ţări, în săli de cinema arhipline, într-un maraton al proiecţiilor de gală. Bucureştenii vor avea ocazia să-i întâlnească marţi, 19 martie, de la 19:00, la Cinemateca Union. Producătoarea Ada Solomon, actorii Luminiţa Gheorghiu, Bogdan Dumitrache, Florin Zamfirescu, Tania Popa şi Adrian Titieni vor răspunde întrebărilor celor prezenţi în sală la finalul proiecţiei.

 

Luminita Gheorghiu, intr-un rol magnific in Pozitia copilului'

 

Trofeul Ursul de Aur va mai face o oprire tot în Capitală, joi, 21 martie, la Noul Cinematograf al Regizorului Român. După proiecţia de la 19.30, producătoarea Ada Solomon şi actorii Luminiţa Gheorghiu, Bogdan Dumitrache, Ilinca Goia şi Florin Zamfirescu vor sta de vorbă cu publicul.

 

Foto: Cos Aelenei

 

CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intră şi câştigă!

 

Iti recomandam si topul celor mai bune filme romanesti, vechi si noi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter