Luminita Gheorghiu, intr-un rol magnific in “Pozitia copilului”

Publicat pe

Luminita Gheorghiu este magnifica in cel de-al treilea lung metraj al regizorului Calin Peter Netzer, primul film romanesc care a obtinut premiul Ursul de Aur la Festivalul de film de la Berlin. Pozitia Copilului' tocmai a avut premiera de gala la Bucuresti si va intra in cinematografele din tara pe 8 martie.

  Luminita Gheorghiu in pelicula lui Calin Peter Netzer

 

Pozitia Copilului' abordeaza o lume mai putin explorata in cinematografia autohtona, cea a intimitatii noilor imbogatiti ai Romaniei. Luminita Gheorghiu interpreteaza rolul Corneliei, o mama care-si sufoca fiul din prea multa dragoste si grija, incercand sa-i controleze in mod obsesiv intreaga viata, chiar si relatiile sentimentale. Atunci cand Barbu, fiul ei, (Bogdan Dumitrache) are un accident de masina in urma caruia un copil isi pierde viata din vina sa, mama se dezlantuie ca o adevarata forta a naturii, in incercarea de a-si salva baietelul'. Ea isi foloseste banii, relatiile si puterea de manipulare, fara a tine cont de legi, morala sau sentimente, in timp ce fiul, excelent interpretat de Bogdan Dumitrache, se zbate intre neputinta de a se smulge de sub aripa ei protectoare si accese de revolta.

 

 

Citeste in numarul de martie al revistei VIVA! interviuri in exclusivitate cu Bogdan Dumitrache si Luminita Gheorghiu

 
In alte roluri memorabile ii mai puteti vedea pe Florin Zamfirescu (tatal prea slab pemtru a iesi de sub influenta sotiei sale), Vlad Ivanov (pe care deja ne-am obisnuit sa-l vedem in rol de personaj negative, de la celebrul rol Domnul Bebe din 4,3,2 al lui Mungiu) si, o revenire spectaculoasa pe marile ecrane, actrita Ilinca Goia.

 

Drama de familie (cu scurte, dar foarte bine plasate, momente de umor) si radiografie subtila a high-class-ului bucurestean, Pozitia copilului' este un film care nu trebuie ratat!

 

[FOTO] Vedete la premiera de gala a filmului Pozitia copilului'

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZtoCo9pJ2yU[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter