Proiecţie specială "Toată lumea din familia noastră"

Publicat pe

Vineri, 29 martie, la Noul Cinematograf al Regizorului Român, echipa filmului Toată lumea din familia noastră sărbătoreşte succesul de la Premiile Gopo şi lansarea pe DVD cu o proiecţie specială, la ora 18:30, la NCRR. După film, actorii Mihaela Sîrbu, Sofia Nicolaescu, Gabriel Spahiu şi producătorul filmului, Ada Solomon vor participa la o scurtă discuţie cu publicul.

 

tldfn_gopo

Luni seară, Toată lumea din familia noastră a câştigat în cadrul Premiilor Gopo 2013, şase trofee: Cel mai bun film, Cel mai bun regizor (Radu Jude), Cel mai bun scenariu (Radu Jude & Corina Sabău), Cel mai bun actor în rol principal (Șerban Pavlu), Cea mai bună actriţă în rol secundar (Mihaela Sîrbu) şi Cel mai bun actor în rol secundar (Gabriel Spahiu).

Marius (Şerban Pavlu) e un bărbat divorţat, care aşteaptă cu nerăbdare zilele pe care le poate petrece alături de fetiţa lui, Sofia (Sofia Nicolaescu). Din păcate, fosta soţie, Otilia (Mihaela Sîrbu), are un punct de vedere diferit asupra relaţiei pe care fetiţa ar trebui s-o aibă cu tatăl ei şi face tot posibilul pentru a anula planurile acestuia de a petrece o vacanţă fericită cu ea, la mare. Spectacolul reproşurilor defulate, al frustrărilor care erup, al meschinăriilor vitriolante şi al violenţei verbale care se amplifică, generând violenţă fizică, transformă acest film într-unul dintre cele mai memorabile producţii ale anului 2012.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter