Cele mai hot apariţii de la Gala Premiilor Gopo 2013

Publicat pe

Pe covorul roşu al Premiilor Gopo, vedetele s-au întrecut în ţinute semnate de designeri români. Rochii de seară elegante şi lungi, culori îndrăzneţe sau linii provocatoare sunt elementele pe care au mizat cele mai în vogă personalităţi din lumea filmului, televiziunii şi muzicii.

Anca Rusu a purtat o rochie neagră, PNK Limited Edition, care îi pune în evidenţă silueta. Aşa cum ne-a obişnuit, Malvina Cservenschi a ales pentru covorul roşu o rochie neagră din tul şi dantelă de la atelierul Rhea Costa, iar Andreea Ibacka a purtat din nou o ţinută semnată de Deea Buzdugan, a cărei imagine este.

Frumoasă, elegantă şi stilată, Laura Cosoi a purtat o rochie nude, cu decolteu generos, creată de Stephan Pelger, iar Dana Rogoz şi-a făcut apariţia într-o rochie Parlor cu trenă. Mai curajoase, Diana Dumitrescu şi Mara au fost o pată de culoare la gala găzduită de Opera Naţională din Bucureşti.

 

GALERIE FOTO: Vedete pe covorul rosu la Premiile Gopo 2013 

 

Lista completa a castigatorilor Premiilor Gopo 2013

 

 

 

Cele mai hot apariţii de la Gala Premiilor Gopo 2013Cele mai hot apariţii de la Gala Premiilor Gopo 2013

 

Foto: Cristi Duminecioiu 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter