Vedete pe covorul roşu la Premiile Gopo 2013

Publicat pe

Ce-a de-a şaptea ediţie a Premiilor Gopo, cele mai importante premii ale cinematografiei româneşti, a avut loc aseară la Opera Naţională din Bucureşti în prezenţa a peste 800 de invitaţi.

 

Ca şi la ediţiile anterioare, vedetele au mizat pe rochii elegante, lungi, realizate de designeri români. Rochiile au variat de la culori îndrăzneţe (Crina Semciuc şi Diana Dumitrescu), până la linii provocatoare (Aylin Cadîr şi Adela Popescu).

Pentru prima dată, gala a fost prezentată de un stand-up comedian, Mihai Bobonete (Bobo). Momentele emoţionante precum tributul adus actriţei Irina Petrescu sau discursul lui Mitică Popescu (Premiul pentru întreaga carieră) s-au împletit cu momentele umoristice, precum prezentarea premiului pentru cel mai bun film de lung metraj realizată de Călin Peter Netzer şi Luminiţa Gheorghiu.

Radu Jude şi-a adjudecat trei dintre cele mai importante trofee – Cel mai bun filmCel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu – pentru filmul Toată lumea din familia noastră'. Actorii din acelaşi film au obţinut toate premiile de interpretare: Cel mai bun actor în rol principal (Şerban Pavlu), Cel mai bun actor în rol secundar (Gabriel Spahiu) şi Cea mai bună actriţă în rol secundar (Mihaela Sîrbu).

 La ediţia de anul acesta, filmul cu cele mai multe nominalizări, Undeva la Palilula', a câştigat trofeul la 7 dintre cele 11 categorii la care a fost nominalizat, printre care şi Cele mai bune costume, Cel mai bun decor, Cel mai bun montaj, Cea mai bună muzică originală, Cel mai bun sunet, Cel mai bun machiaj şi coafură.

Lista completa a câştigătorilor Premiilor Gopo 2013

Cele mai hot apariţii de la Gala Premiilor Gopo 2013

Foto: Cristi Duminecioiu

Vedete pe covorul roşu la Premiile Gopo 2013Vedete pe covorul roşu la Premiile Gopo 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter