Robert Downey Jr. şi Gwyneth Paltrow în IRON MAN 3

Publicat pe

Dacă aţi urmărit primele două filme din seria IRON MAN, atunci cu siguranţă veţi vrea să vedeţi şi partea a treia, care intră din 26 aprilie în cinematografele din România. Filmul reuneşte în distribuţie nume mari precum Robert Downey Jr., Guy Pearce, Gwyneth Paltrow, Ben Kingsley. Regia este semnată de Shane Black.

 

iron-man-3-142192l

Gwyneth Paltrow si Robert Downey Jr. la premiera Iron Man 3

 

Tony Stark, omul din spatele costumului Iron Man, miliardar de succes şi supererou ori de câte ori are ocazia, este pus în situaţia de a-şi folosi inteligenţa si inventivitatea  pentru a redeveni Iron Man cel binecunoscut, dar fără a avea la dispoziţie tehnologia şi resursele financiare care erau o obişnuinţă pentru el. Atunci când universul său este distrus de puternicul terorist (Mandarinul), iar cei dragi lui sunt puşi în pericol, Tony Stark este nevoit să facă faţă ameninţării şi să îşi salveze atât familia cât şi concetăţenii.

 

Robert Downey Jr, îndrăgostit ca-n prima zi de soţia sa

 

Urmăreşte aici trailerul filmului:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aV8H7kszXqo[/youtube]

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter